Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 50 Pro + Göklerde Kartal Gibi!

Huawei’nin akıllı telefon sektöründeki çalkantılardan dolayı sattığı Honor, Honor 50 Pro + adında bir amiral gemisine hazırlanıyor!

Huawei akıllı telefon sektöründe gerek satış sayılarıyla gerek de yaşadığı siyasi sorunlardan ötürü iyiye giden bir grafik çizmiyor. Hatta yerini yeni bir Çin devine, Xiaomi’ye, bıraktığını söylemek bile mümkün. Bu zorlu durumda yaşam için mücadele eden şirket Honor markasını satmıştı. Satıştan sonra Honor tarafının pek çok yeni cihaz üzerinde çalışma yaptığına şahit olmuştuk. Honor 50 Pro + modeli de bunu doğruluyor. Yeni bir amiral gemisi üzerine çalışmalar yürüten marka cihazın özelliklerini yeterince iyi saklayamadı. Gelin cihazın sızdırılan özelliklerini inceleyelim.

Honor 50 Pro + Bilinen Teknik Özellikleri Neler?

Sızdırılan bilgiler doğrultusunda cihazın 5nm üretim sürecine sahip içerisinde Cortex-A78 çekirdekleri ve Mali-G78 grafik birimi bulunduran bir yonga seti ile geldiği söyleniyor. Bu bilgiler doğrultusunda cihazın Exynos 1080 ya da Exynos 2100 yonga seti kullandığını söylemek mümkün. Eğer ki Samsung çip satmıyorsa bu bahsedilen işlemcinin Snapdragon 888 olmasına ise kesin gözüyle bakılıyor.

Cihazın içerisinde 8GB LPDDR5 RAM olduğu ve 128GB depolama alanıyla birlikte geldiği söyleniyor. 4,400mAh 67W hızlı şarj destekli bir batarya ile gelen cihaz kablosuz şarj ile de 50W hızında dolum yapabiliyor. Cihaza biraz baktığımız zaman 32MP + 8MP olmak üzere çift ön kamera ve 50MP f/1.8 + 13MP geniş açılı f/2.2 + 8MP telefoto f/2.4 + ToF sensörü olmak üzere dörtlü bir kamera kurulumuna sahip.

Modelin 6,79inç boyutunda 120Hz ekran tazeleme hızına sahip HDR10+ destekli AMOLED bir panele sahip olduğu biliniyor. Toza karşı dayanıklılığını gösteren IP68 sertifikası ile birlikte bakalım bu cihaz kullanıcılar tarafından beğenilecek mi. Yeni bilgiler geldiğinde görüşmek üzere!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu