Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerNokia

Nokia 7.2 ilginç görünümüyle karşınızda!

Nokia’nın akıllı telefon isimlendirmeleri konusunda hata yaptık açıklamasının üzerinden çok geçmeden Nokia 7.2 isimli bir telefon internete sızdırıldı. Daha önce bazı sertifika belgelerinde TA-1198 model numarasıyla beliren telefonun tasarımına ve teknik özelliklerine göz atıyoruz.

Nokia 7.2 akıllı telefonun görüntüleri sızdırıldı

Bir kılıf içerisinde görüntülenen telefon, sahip olduğu ekran / kasa oranı itibariyle önceki Nokia telefonlardan daha iyi görünüyor. Nokia7.2 modelinde su damlası şeklinde çentik yer almasına karşın çentiğin kapladığı alanın epey küçük tutulduğunu görüyoruz.

Görüntüler önümüzdeki süreçte tanıtılacak Nokia telefonda 3.5 mm kulaklık girişinin yer alacağını gösteriyor. Alt bölümde ayrıca USB Type-C bağlantı noktası ve hoparlör bulunuyor.

Nokia 7.2’de asıl dikkati arka bölüm çekiyor. Nokia 9’dan miras alınan yuvarlak kamera modülü üzerinde üçlü kamera ve LED flaş konumlandırılmış. Kamera ve LED flaş düzeninin hemen altında parmak izi tarayıcısı yer alıyor. Pek çok rakibi bu seviye telefonlarda parmak izi tarayıcısını ekran altına yerleştirirken, Nokia7.2’de arkada olması telefonun hanesine eksi olarak yazılacaktır.

Telefonda yer alacağı iddia edilen işlemci de yine eksi hanelerden birini oluşturuyor. Performans ve yapay zeka yetenekleriyle artık gözden düşen Snapdragon 660’ın Nokia7.2’ye güç vereceği gelen bilgiler arasında. Full HD + ekran, 48 megapiksek üçlü arka kamera ve 3.500 mAh büyüklüğünde pil telefonda yer alacağı iddia edilen diğer özellikler.

Nokia 7.2
Nokia 7.2
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu