Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Bütçe Dostu Realme 9 5G Ekranı ile Şaşırtacak

Realme’nin yakında tanıtacağı Realme 9 5G modeli hakkında ilk bilgiler geldi. Bu telefon ekranı ile segmentinin sınırlarını zorlayacak.

Realme, geçtiğimiz aylarda 9i’nin yanı sıra serinin iki Pro modelini de tanıttı. Ancak realme 9’un standart bir sürümünü henüz duyurmadı. Telefonun, tıpkı geçen yılki Realme 8 ve 8 5G gibi 4G ve 5G bağlantısı desteğine sahip iki varyantta satışa sunulacağı söyleniyordu. Bugün ise Realme 9 5G modeli hakkında bilgiler ortaya çıktı.

91mobiles’a göre; Realme 9 5G, 144 Hz’lik yüksek yenileme hızına sahip bir ekran alacak. Kaynak, bu bilgileri doğrulayan bir pazarlama görüntüsü yayınladı ve ayrıca değişken frekansın yedi değere sahip olabileceğini söylüyor.

Bu bir bütçe dostu telefon olduğundan, OLED yerine bir IPS panel ile gelmesi bekleniyor. Realme 9 5G’nin yonga seti tarafında ise MediaTek Dimensity 810’ün kullanılması bekleniyor. 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama birimi ile gelecek olan telefon 5.000 mAh kapasiteli bataryadan beslenecek.

Realme 9 5G

Kamera tarafında ise şimdilik Realme’nin nasıl bir kuruluma yer vereceği bilinmiyor. Bütçe dostu olacak olan telefonun 250 dolar ila 300 dolar arasında fiyatlandırılacağı söyleniyor. Türkiye pazarına da uğramasını beklediğimiz bu telefonun Mart ayı içerisinde tanıtılması ve ilk olarak anavatanı olan Çin’de satışa sunulacağını düşünüyoruz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu