Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerRedmiTeknolojiXiaomi

Redmi K50 Hangi Yonga Seti ile Gelecek?

Redmi’nin yakında sergileyeceği Redmi K50 modelinin hangi yonga seti ile geleceği açıklandı. Qualcomm pazardaki payını kaptıracak.

Xiaomi’nin alt markası olan Redmi, geçtiğimiz haftalarda sürpriz bir şekilde Redmi K50 Gaming modelini tanıtmıştı. Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinden gücünü alan bu telefondan sonra gözler ana modele çevrilmişti. Ana modelde hangi işlemcinin yer alacağı ise bugün belli oldu. Redmi’nin genel müdürü ana modelde hangi işlemcinin yer alacağını Çin’in Twitter’ı olarak bilinen Weibo’da açıkladı.

Redmi K50 Dimensity 9000 yonga seti ile gelecek

Bir Weibo kullanıcısı, telefonun MediaTek Dimensity 9000 yonga seti ile gelip gelmeyeceğini marka yöneticisine sordu. Redmi’den gelen cevap ise olumlu oldu. Bu modelde Dimensity 9000 yonga seti kullanılacak.

Ayrıca Digital Chat Station, Dimensity 9000 tabanlı Redmi K50’nin bazı önemli özelliklerini ortaya çıkardı.Bu telefonun 120W hızlı şarj desteği, güçlü bir titreşim motoru, JBL ayarlı stereo hoparlörler ve iyi bir ekran ile geleceğini söylüyor.

Redmi K50

Snapdragon 8 Gen 1 ayarında bir deneyim sunacak olan Dimensity 9000 yonga seti sayesinde fiyat da uygun tutulabilecek. Xiaomi 12 ile rekabet etmesi için bu telefonun 500 dolar bandını aşmaması gerekiyor. İlk olarak Çin’de satışa sunulacak olan telefonun Avrupa pazarına ne zaman açılacağını kestirmek güç.

Tasarımsal açıdan Gaming sürümüne benzemesi beklenen ana ve Pro modellerin önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması bekleniyor. Bakalım fiyat/performans konusunda Redmi bu yıl nasıl bir performans sergileyecek? Bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu