Akıllı TelefonAndroidGenelXiaomi

Xiaomi 13 ve MIUI 14 İçin Yeni Tanıtım Tarihi Açıklandı

Xiaomi 13 serisi ve MIUI 14 için iptal sonrası beklenen tarih açıklandı. Xiaomi hayranlarının beklediği etkinlik 11 Aralık’ta gerçekleşecek.

Xiaomi, 1 Aralık’ta gerçekleşeceği açıklanan Xiaomi 13 serisi ve MIUI 14 etkinliğini Çin eski liderinin ölümü nedeniyle ertelemek zorunda kaldı. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcili amiral gemisi telefonlar için pek çok kişi yeni duyuru tarihi beklemeye koyuldu. Bu süre zarfından telefonlara dair açıklamalara devam ederken Çinli kaynaklardan yeni tarih için açıklama gecikmedi. Xiaomi 13, Xiaomi 13 Pro ve bir sonraki MIUI sürümü 11 Aralık tarihinde sahne alacak.

Belirlenen tarih için henüz Xiaomi cephesinden resmi bir açıklama gelmiş değil. 11 Aralık tarihi pazar gününe denk geliyor. Bu durum uluslararası pazarın etkinliğe olan ilgisini azaltabilir.

Xiaomi 13 serisinin iyice yaklaştığına dair emareler artmaya başladı. Son olarak Xiaomi dahil Çin’deki büyük perakendeciler Xiaomi 13 serisi için ön talep toplamaya başladı. Gelen bilgiler fiyatların Xiaomi 12 serisine kıyasla artacağı yönünde.

Öte yandan Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 Pro modellerinde deri versiyonu göreceğiz. Xiaomi 13 Pro’da ayrıca seramik kasaya sahip bir model olacak. Ek olarak telefonların sarı ve kırmızı renkleri olacak. Fakat bu renkler sadece 12GB RAM + 512GB’lık modele özel olacak.

MIUI 14 sürümüne gelince, bu sefer olmuş dedirtmesini beklediğimiz bir sonraki MIUI sürümü ilk etapta Xiaomi 13 serisinde yer alacak. MIUI 14 yeni yılla birlikte küresel çapta kullanıma sunulacak. Güncellemeyi alacak birçok model şimdiden netlik kazanmış durumda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu