Akıllı SaatGüncel Teknoloji HaberleriMobiroller

Amazfit GTR 3 ve GTS 3 Yeni Özellikleriyle Karşınızda: Apple Watch Katili!

Heyecanla piyasaya sürülmesi beklenen Amazfit GTR 3 ve GTS 3 hakkında yeni özellikler ve görseller edindik. İşte detayları.

Amazfit, yeni akıllı saatlerinin lansmanı için son sürat ile hazırlanıyor. Şimdi, yeni bir sızıntı, Amazfit GTR 3 ve GTS 3 dahil GTR 3 Pro akıllı saatlerine dair yeni özellikleri ve render görüntülerini sergiledi. Çinli akıllı giyilebilir üreticisi devi, yaklaşmakta olan saatlerini 12 Ekim’de Çin pazarı için bir lansman konferansı yapacak. Bu etkinlik sırasında, GTS 3 ile birlikte ttemel ve Pro modelleri içeren GTR 3 serisi de duyurulacak.

Amazfit GTR 3 ve GTS 3 150 Spor Modu ile Gelecek!

Rapor, üç saatin de 150 spor modunu destekleyeceğini, alüminyum alaşımlı bir gövdeye ve Bluetooth 5.1’e sahip olacağını ekliyor. Giyilebilir cihazlar, nefes egzersizleri, spor modları, biyometrik sensör, solunum hızı ölçümü, yüzme nabız ölçümü, santrasyon ölçümü(SpO2), hoparlör, Bluetooth aramaları ve müzik gibi birçok özelliği kullanıma sunacak.

 

 

GTR 3 modeli, 24 güne dayanabilen 450 mAh pil ile çalışan 454×454 piksel çözünürlüklü 1.39 inç ekrana sahip. Ayrıca akıllı saat, özellikler açısından önceki modele benzeyecek. Gök gürültüsü siyahı ve Ay ışığı grisi olmak üzere iki renk seçeneği ile piyasaya sürülecek. Ayrıca saat ZEPP OS denilen işletim sistemi ile daha pürüzsüz kullanım sunacak.  Ekranı da 60Hz yenileme hızına sahip olacak.

GTR 3 Pro, GTR 2 Sport ve Classic modellerine benzer bir tasarıma sahip olacak. Bununla birlikte, 1.45 inç ve 331 piksel yoğunluklu ekrana sahip olacak.

GTS 3 hakkında pek bir şey bilinmiyor, ancak 1.75 inç ekrana sahip olacak ve tera gül, fildişi beyazı ve grafit siyahı dahil olmak üzere üç renkte piyasaya sürülecek.

Fiyatlara gelirsek GTS 3’ün 205$, GTR 3 ve GTR 3 Pro’nun sırasıyla 215$ ve 225$ fiyat segmentinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Amazfit hakkında yeni gelişmeleri kaçırmamak için takipte kalın.

 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu