AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTabletTeknoloji

Blackview Tab 9 Şık Tasarımı ve Yüksek Donanımı ile Satışa Hazır

Firma birkaç ay önce Tab 8 modelini satışa sundu ve iyi bir satış grafiği elde etti. Blackview Tab 9 şık tasarı ve yüksek donanımla geliyor.

Firmanın ilk tableti olan Tab 8 yaklaşık altı ay önce satışa sunuldu. Tab 8 dayanıklı yapısı, şık tasarımı ve gelişmiş donanım özellikleri ile çok beğenildi. Firma ürününü daha da geliştirdi ve satışa sunmaya hazır hale getirdi. Blackview Tab 9 mükemmel tasarımı ve yüksek donanım özellikleri ile satışa çıkıyor.

Blackview Tab 9 Tablet Teknik Özellikleri

Tablet alüminyumdan yapılmış yekpare tasarıma sahip. Cihaz sadece 8,9 mm kalınlığa sahip ve oldukça ince bir tasarım ile geliyor. Tablet 7480mAh bataryaya sahip bu sayede 6 saat kesintisiz oyun, 7,5 saat internette gezinme, 38 saat müzik veya 30 saat arama sağlayacak şekilde performans sunuyor. Android 10 işletim sistemi yüklü olarak gelen tablette 4G RAM ve 64 GB dahili depolama alanı bulunuyor. Ayrıca microSD kart desteği bulunan tabletin dahili depolama alanını 128GB’a kadar yükseltmeniz mümkün. Cihaz sekiz çekirdekli bir yonga setine sahip. Cihazın kutu içeriğinde ücretsiz olarak deri bir tablet kılıfı ile geliyor. Aynı zamanda bu kılıf stand olarak ikiye katlanabiliyor.

Blackview Tab 9

Pandemi döneminde yoğun olarak evden çalışma ve uzaktan eğitim için kullanılan tabletlere olan ilgi daha da artmış durumda. Firmanın satışa sunacağı cihaz yüksek donanım özellikleri ve hafif yapısı ile hem öğrencilerin hem de evden çalışma yapanların tüm işlerini görecek özelliklere sahip.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu