Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMeizuMobirollerTeknolojiVideo İncelemeler

Meizu Note 9 kutu açılışı! Bu nasıl iflas Meizu Bey?

Çinli üretici Meizu battı batıyor haberleri arasında yoluna devam ediyor. Bugün de merakla beklediğiniz Meizu Note 9 kutu açılışı ile sizlerleyiz…

Meizu, Türkiye pazarında resmi olarak temsil edilen Çinli üreticilerden birisi. Geçtiğimiz günlerde “Meizu battı, Meizu iflas etti, Meizu işçi çıkartıyor, Meizu dükkanlarını kapatıyor” yorumlarından sonra bizde teknoburada.net olarak bu soruyu Meizu Türkiye‘ye sormuştuk ve Meizu Türkiye bize bırakın iflası ya da küçülmeyi organizasyonlarını büyütmeye karar verdiklerini dile getirmişti. Meizu’nun “yok satan” telefonu Meizu Note 9 kutu açılışı ile sizlerleyiz. Son dönemde en çok incelenmesini istediğiniz iki telefondan birisi olan (diğeri de Oppo Reno Z) Meizu Note 9 bize kutu içeriği ile ne sunuyor buna yakından bakalım.

1.899 TL‘lik fiyatı ile satışa sunulduğu gibi biten telefon ekran ve malzeme kalitesi ile tam bir orta segment telefon standardındayken performans tarafında ise fiyatının üzerinde bir algı yaratıyor. PubG’yi en yüksek seviyede oynatan bu fiyat segmentindeki tek telefon olma özelliği sunan Meizu Note 9‘un tek eksiği ise güncelleme.

Zira en son güvenlik güncellemesini 1 Şubat tarihinde almış. Telefonun en büyük eksiği ise güncelleme desteği. Meizu yeni telefonlarla Türk kullanıcıları heyecanlandırmaya devam edecekken biz de bugün telefonun öncelikle kutusunu açalım ve bize ne sunuyor buna yakından bakalım.

Peki siz Meizu Note 9 ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı aşağıdaki yorum alanında bekliyoruz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu