Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorTeknoloji

Honor Play 5 Akıllı Telefon Görüntüleri ve Özellikleri Sızdırıldı

Huawei’den ayrılarak bağımsız bir firma haline gelen akıllı telefon üreticisi Honor’un yeni cihazı Honor Play 5 sızdırıldı.

Firma tarafından geçtiğimiz hafta Çin’de Play 5T Life modeli tanıtıldı. Gelen sızıntılara göre firma Honor Play 5 modeli üzerinde çalışıyor. Bugün gelen bilgiye göre cihazın görüntüsü ve bazı teknik özellikleri sızdırıldı. Cihazın Play 5T Life modeline göre daha iyi özelliklere sahip olması bekleniyor. Akıllı telefonun yılın ikinci yarısında tanıtılıp satışa sunulması bekleniyor.

Honor Play 5 Akıllı Telefon Beklenen Teknik Özellikleri ve Görüntüleri

Telefonun gözyaşı damlası çentiğine sahip ekranı bulunuyor. Cihazın kenarları yuvarlatılmış bir tasarıma sahip. Akıllı telefonun arka kısmında kare olarak tasarlanmış kamera modülü yer alıyor. Kare kamera modülünde dört adet kamera ve bir adet LED flaş bulunuyor. Cihazın ana kamerası 64 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Telefonun üst kısmında bir adet mikrofon yer alıyor. Cihazın sol kenarında ise bir SIM tepsisi bulunuyor. Akıllı telefon 66W hızlı şarjı destekleyecek. Play 5T Life modelinde 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanı bulunuyor, cihazın daha yüksek donanım ile geleceği tahmin edildiği için 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanı bulunması bekleniyor.

Honor Play 5

Telefon hakkında sızıntılar gelmeye devam edecek. Cihazın yılın ikinci yarısında satışa sunulması bekleniyor. Huawei’den ayrılarak bağımsız bir şirket olan firma yeni cihazlarında istediği satış grafiğini yakalayabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu