Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi 13 Serisi İçin Tanıtım Tarihi Açıklandı

Son dönemin en çok konuşan telefonları için nihayet tarih açıklandı. Xiaomi 13 serisi 1 Aralık Tarihinde Çin’de görücüye çıkacak.

Aylarca süren sızıntıların ardından Xiaomi 13 serisi lansman tarihi nihayet onaylandı. Çinli üretici, 1 Aralık’ta Çin’de saat 19:00’da (yerel saat) amiral gemisi telefonlarını görücüye çıkacak. Etkinlikte ayrıca Watch S2, Buds 4 TWS kulaklıkları ve MIUI 14 gibi yine Xiaomi kullanıcılarının merakla beklediği bazı duyurular olacak.

Xiaomi’nin sadece dört gün sonra gerçekleştireceği etkinlikte Xiaomi 13 ve Xiaomi 13 modelleri tanıtılacak. Orta segmentte konumlandırılan Lite model için daha öncekilerde olduğu gibi duyuru sonra yapılacak.

Xiaomi 13 Serisi Neler Sunacak?

Öte yandan Xiaomi sadece birkaç gün uzağımızda olan amiral gemisi telefonlarının ultra ince ekran çerçevelerine sahip olacağını onayladı. Çene olarak tabir edilen alt çerçeve sadece 1.61 mm kalınlığında olacak.

 Xiaomi 13 serisi beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisinden güç alacak. MIUI 14 sürümü ön yüklü bir şekilde çıkış yapacak olan modellerin kamera tarafında ciddi yükseltmeler gerçekleştireceği konuşuluyor. Özellikle Xiaomi 13 Pro’da daha önce Xiaomi 12S Ultra’da yer alan 1 inçlik Sony IMX898 görüntü sensörü yer alacak. Standart model Xiaomi ise bu defa etkili bir telefoto kameraya sahip olacak.

Aynu etkinlikte tanıtılacak Xiaomi Buds 4 ve Xiaomi Watch S2’nin teknik özellikleri hakkında ise şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu