Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 9 ya da iPhone SE 2 kanlı canlı karşımızda

Merakla beklenen iPhone 9 ya da nam-ı diğer iPhone SE 2 modeli bugün bir kez daha göründü. Bu tasarımı daha önceden görmüştük diyeceksiniz…

Apple‘ın “ucuz iPhone” peşinden koşmasını özlem ile andığımız Steve Jobs nasıl karşılardı bilemiyoruz ama Tim Cook daha uygun fiyatlı iPhone modelleri için iPhone 5C‘den beri ciddi anlamda çalışıyor. iPhone SE bu konuda oldukça başarılı olan bir modeldi ama devamı gelmedi. Bir süreden beri de iPhone 9 ya da diğer adı ile iPhone SE 2 modeli ile ilgili detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Daha önce farklı görsellerini paylaştığımız ve neredeyse iPhone 8 modelinden tasarım olarak hiç ayıramayacağımız yeni ucu iPhone bakın nasıl görünüyor.

Apple iPhone 11 donanımına sahip olacak ama tasarımsal anlamda iPhone 8 gibi TouchID parmak izi okuma sensörüne ve kalın çerçevelere sahip olacak yeni telefonun arkasında da tekli bir kamera yapısı bulunuyor. Apple üretimi çift ton LED flaş ve hem gürültü engelleyici hem de video çekimlerinde sesi kaydeden mikrofonu da arkada görüyoruz. Kamera tarafta Apple’ın arkada 12 megapiksel önde de 7 megapiksel kamera sensörü kullanacağı ve Apple üretimi A13 Bionic yonga seti ile karşımıza çıkacağını biliyoruz.

Samsung gibi üreticiler amiral gemisi modellerinde kullandıkları Infinty-O ekran ve arka dörtlü kamera yapıları ile karşımıza çıkarken Apple’ın halen 3 yıl önceki tasarımları bizlere sunmasını anlamak oldukça güç. Bakalım Apple fiyat ile bizleri vurabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu