Akıllı TelefonAndroidSamsung

Galaxy Z Fold 6 Slim Fiyatı İle Kullanıcıları Üzecek

Yeni bir rapora göre Galaxy Z Fold 6 Slim kasa yapısına odaklanacak. Daha ince bir kasa haliyle telefonun fiyatında artışa neden olacak.

Samsung‘un katlanabilir akıllı telefon serisine temmuz ayı içerisinde iki yeni model dahil edilecek: Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Flip 6. Ancak kaynaklar Samsung’un bu yıl çok daha özel kitap formunda bir katlanabilir telefon daha duyuracağını aktarıyor. Bu model Galaxy Z Fold 6 Slim ya da Ultra ismiyle çıkış yapacak. Şirkete en yakın kaynaklardan biri olan Ice Universe, şimdi bu duruma biraz ışık tututor.

Galaxy Z Fold 6 Slim İnce ve Pahalı Olacak

Kaynak Weibo’da Samsung’un “Ultra” bir model değil, Galaxy Z Fold 6 Slim üzerinde çalıştığını ortaya çıkardı. Weibo paylaşımı özetle şu anlama geliyor: “Buna Ultra denmiyor çünkü Ultra değil, sadece ince.” Bu, Fold 6 Slim’in standart Fold 6’ya kıyasla yükseltilmiş özelliklere sahip olmayacağını gösteriyor. Bunun yerine, yalnızca taşınabilirliğe odaklanan daha ince bir versiyon olacak.

Ice Universe, bir kullanıcının Slim modelin teknik özellikleri hakkındaki yorumuna yanıt verirken bu duruma açıklık getirdi. Kaynak bu modelde ne teknik özelliklerde kırpma ne de yükseltme olacağını bildiriyor.

Galaxy Z Fold 6

Daha ince bir tasarımın karşılığı sonucunda telefonda S Pen desteği olmayacak. Ice Universe, başka bir kullanıcının Fold 6 Slim’in S Pen ile çalışmadığına dair yorumuna yanıt verirken bu gelişmeyi doğruladı. Görünüşe göre Samsung, kalem girişi için gereken sayısallaştırıcıyı ortadan kaldırarak katlanabilir modeli daha ince hale getiriyor, bu da bu modelde S Pen olmadığı anlamına geliyor.

Belki de en şaşırtıcı olanı, herhangi bir yükseltme veya S Pen desteği olmasa bile, Ice Universe, Fold 6 Slim’in standart Fold 6’dan daha yüksek fiyatlandırılacağını öne sürmesi oldu.

Samsung, Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6‘yı henüz resmi olarak onaylamadı ancak bu cihazların 10 Temmuz’da yapılacağı belirtilen Unpacked etkinliğinde tanıtılması muhtemel. Önceki bir rapora göre Fold 6 Slim bu  etkinliğin bir parçası olmayacak. Bunun yerine Samsung, 2025’in başlarında Galaxy S25 serisiyle birlikte daha ince Z Fold 6’yı piyasaya sürmeyi planlıyor. Raporlara göre Samsung’un hedefinde düşük fiyatlı Galaxy Z Fold 6 FE ve Z Flip 6 FE adlı iki katlanabilir telefon daha var.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu