Akıllı TelefonAndroidCep TelefonuGüncel Teknoloji HaberleriOPPO

OPPO A3 Pro Yeni Bir Görünüme Kavuşacak

OPPO A3 Pro modeli çok yakında yeni bir görünüme kavuşacak. Hem ekran hem renk tarafında değişiklikler bekleniyor.

Yeni bir OPPO akıllı telefonu Çin sertifikasyonunda görüldü. Söz konusu cihazın yeni bir OPPO A3 Pro çeşidi olduğuna inanılıyor. Raporlar, bunun daha önce piyasaya sürülen A3 Pro modelinin düz ekranlı versiyonu olduğunu ima etti. Öyleyse kontrol edelim.

Çinli markanın yeni A3 Pro çeşidi yakın zamanda PKA110 model numarasını taşıyarak TENAA’da ortaya çıktı. Sertifikasyona baktığımızda, ön tarafında selfie kamerası için delikli bir delik bulunan düz bir ekrana sahip olduğunu görebiliyoruz. Bu arada, iki görüntü sensörünü barındıran büyük dairesel kamera adasıyla arkadan bakıldığında normal A3 Pro modeline oldukça benziyor. Sertifika incelemesi ayrıca pil parametreleriyle ilgili daha fazla ayrıntıyı da doğruladı.

TENAA listesine göre, yaklaşmakta olan orta sınıf akıllı telefon 4.870mAh pil paketinden güç alacak. Bununla birlikte, tipik değeri muhtemelen 5.000mAh olarak derecelendirilecek. Daha ince ayrıntılar açıklanmasa da teknik özelliklerinin çoğunu mevcut A3 Pro modelinden ödünç alması muhtemel. Hatırlamak gerekirse, OPPO A3 Pro, 120Hz yenileme hızına ve Full HD+ çözünürlüğe sahip 6,7 inçlik kavisli AMOLED ekranla piyasaya sürüldü.

Kaputun altında, 12 GB’a kadar RAM ve 512 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş MediaTek Dimensity 7050 ile donatılmıştır. 67W kablolu hızlı şarjı destekleyen bu cihaza 5.000 mAh büyüklüğünde bir pil paketi güç veriyor. Ön tarafta 8 megapiksellik bir selfie kamerası bulunurken, arka tarafta 64 megapiksellik çift kamera kurulumu bulunuyor. Şu anda elimizdeki tüm bilgiler bu kadar, daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu