Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy M33 Devasa Bir Pille Geliyor

Samsung şu sıralar orta segment Galaxy M33 modelini hazırlıyor. Akıllı telefonun başlıca özellikleri ortaya çıkmış durumda…

Samsung’un Galaxy M serisi telefonları kullanıcılardan yoğun talep görüyor. Kendi segmentlerinde güçlü özellikler uygun fiyatı bir araya getiren bu telefonlara çok yakında iki yeni model dahil edilecek. Bunlar Samsung Galaxy M33 ve Galaxy M23. Şimdi bu modellerden Galaxy M33’ün duyuru tarihine ve başlıca özelliklerine bakalım.

Hindistan meneşeli MySmartPrice sitesine göre Samsung önümüzdeki ay yani mart ayında Galaxy M33’ün Hindistan lansmanını gerçekleştirecek. Telefon, Galaxy M33 4G ve M33 5G şeklinde iki model olarak çıkış yapacak. Fakat gelecek ay bu modellerden sadece biri tanıtılacak. Diğer için bir süre daha beklememiz gerekecek.

Samsung Galaxy M32

Son dönemde gerçekleşen sızıntılara bakıldığında Samsung’un öncelikle Galaxy M33 5G modelini duyurması bekleniyor. Geçtiğimiz gün Geekbench testinde görünen telefona Exynos 1200 işlemcisi güç verecek. Android 12 sürümünü taşıyacak olan telefonda RAM 6GB olarak kayıtlara geçti. Fakat gelen bilgilere göre Samsung’un 8GB RAM’e sahip bir seçenek daha hazırlıyor.

Galaxy M33 5G modelinde 6.5 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde 90Hz AMOLED ekran yer alıyor. Samsung maliyetleri düşürmek adına AMOLED ekranı bu defa Çinli BOE Display’den tedarik edebilir. Telefonun ana kamerası 64 megapiksel çözünürlüğünde. Arka bölümde ayrıca 8 megapiksel ultra geniş açılı, 5 megapiksel derinlik ve 2 megapiksel makro kamera yer alacak. Galaxy M33 5G’nin taşıyacağı pil ise 6.000 mAh büyüklüğünde olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu