Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Markasına Elveda Demeye Hazırlanıyor: Güle Güle Mi…

10 yıldır kullanımda olan Xiaomi Mi için yolun sonuna gelinde. Xiaomi artık yoluna tüm ürünlerde kullandığı Mi markası olmadan devam edecek.

Xiaomi 10 yıldır aralıksız kullandığı Mi markasını artık kullanmayacağını açıkladı. Değişim ilk olarak Xiaomi Mix 4 modeliyle başlamış görünüyor. Xiaomi her ne kadar en çok akıllı telefonlarıyla tanınsa da televizyonlar, dizüstü bilgisayarlar, buzdolapları, hava fritözleri, akıllı saatler, scooterlar, robotlar, saç kurutma makineleri ve çok daha fazlası dahil olmak üzere akıllı ev, yaşam tarzı ve bilgisayar kategorilerinde birçok ürün satıyor. Bugün bu ürünlerin çoğu Mi markasını taşıyor, ancak piyasaya sürülecek yeni modellerde bu durum değişecek.

Çinli şirket Mi markasını ilk kez 10 yıl önce piyasaya sürdüğü ilk akıllı telefonda kullandı. Şimdi büyük bir Xiaomi Mix 4 modeliyle başlıyor. Kısa süre önce satışa sunulan Mix 4’ün hem kutu üzerinde hem de cihaz içerisinde Mi markasına ait bir ibare bulunmuyor. Buna göre yakın zamanda tanıtılacak Mi 11T serisi piyasaya Xiaomi 11T ve Xiaomi 11T Pro ismiyle çıkış yapacak.

Mi 3 ve Redmi 2 modelleriyle küresel çapta boy göstermeye başlayan Xiaomi’nin hali hazırda Redmi, POCO ve Black Shark alt markaları da mevcut. Haziran ayı satışları göz önüne alındığında ilk kez dünyanın bir numarası olan Xiaomi, üç aylık dilim değerlendirildiğinde ise Apple’ı geçerek ikinci sıraya yükseldi. Öte yandan Xiaomi her geçen gün daha fazla ülkede Samsung’u geride bırakarak zirve yürüyüşünü emin adımlarla sürdürüyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu