Genel

Redmi K40 Pro ile Tanışın! Merhaba Uzaylı Biz Dünyalı!!!

Akıllı telefon pazarında oldukça büyük bir sansasyon yaratacak olan Redmi K40 Pro bize ne sunacak? İşte ilk gerçek görsel ve özellikler…

Xiaomi’nin alt markası Redmi, Hindistan pazarında rakipsiz bir şekilde yoluna devam ederken özellikle Hindistan pazarında Samsung’un ciddi hamleleri oluyor. Redmi markasının amiral gemisi niteliğinde telefonlar yapmaya başlaması ile birlikte Redmi markasının özerkliğine ne kadar önem verdiğini de görüyoruz. Bir süredir haberlerini yaptığımız Redmi K40 Pro bugün en net hali ile görüntülendi. 

Açıkçası tasarımın Xiaomi Mi 11 serisine benzediğini söylememiz gerekiyor. Fakat bu telefonun sızan görsellerini photoshop ile düzelttiğimizde telefonda 4 adet arka kamera olduğunu görüyoruz. Bu kameralardan ana sensörün aynen Xiaomi Mi 11 serisinde olduğu gibi 108 megapiksel olduğunu yandaki yazıdan görebiliyoruz. Diğer kameraların ise  13 megapiksel geniş açı, 5 megapiksel makro ve 2 megapiksel bokeh sensör olacağı tahmin ediliyor. Ön kamera ise 30 megapiksel olacaktır

Bununla birlikte telefonun Snapdragon 888 yonga seti ile geleceği de kesinleşen detaylardan birisi. Telefonda 6,81 inç boyutunda QHD 1444p çözünürlüğünde 120Hz tarama hızına sahip AMOLED  ekrana sahip olacağını zaten biliyoruz. Ekranda HDR10+ desteğinin olacağını da belirtelim. Telefonda 12GB’a kadar RAM seçeneği de olacak. Bu noktada Redmi’nin 6GB + 8GB versiyonlarını da telefona ekleyeceği ile ilgili bilgileri de var. Pil tarafında ise Redmi kendine yakışanı yapıp telefona 5.000 mAh pil koyacak.

27 Şubat tarihinde resmen tanıtılması beklenen Redmi K40 Pro‘nun fiyat tarafında bize ne sunacağını oldukça merak ediyoruz. Zira baktığımızda Xiaomi Mi 11 serisi Çin’de 641 dolardan, Avrupa’da ise 749€ fiyatlandırma ile pazara giriş yaptı. Bakalım bu telefonun fiyatı ne olacak?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu