Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriIQOOMobirollerTeknoloji

iQOO Z6 5G Tanıtımından Önce Özellikleri ile Karşımızda

Şirketin yaklaşan akıllı telefonu iQOO Z6 5G için sular kaynamaya başladı. Telefonun resmi render görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı.

Mobil pazarda büyük atağa geçen şirket, 16 Mart tarihinde iQOO Z6 5G isimli yeni akıllı telefonunu duyurmaya hazırlanıyor. Telefonun tanıtımından önce de cihazın resmi render görüntüleri ve özellikleri ortaya çıktı. Gelin tüm detaylara göz atalım.

iQOO Z6 5G Çekici Tasarımıyla İlgileri Topluyor

Öncelikle telefonun aktarılan özelliklerinden başlayalım. Cihazın ön kısmında bizleri 6.58 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde IPS ekran karşılıyor. 120Hz ekran yenileme hızı, DCI-P3 renk gamı ve %90.6’lık ekran-gövde oranı panel kurulumunu tamamlıyor. Akıllı telefonun aşağıda gördüğünüz resmi render görüntüsü de cihazın gradyen bir renk tonuna sahip olduğunu gösteriyor.

iQOO Z6 5G

Donanım kısmında ise Qualcomm’un Snapdragon 695 yonga seti ile karşılaşıyoruz. Çok katmanlı likit soğutma sistemine sahip olan akıllı telefona LPDDR4x RAM ve yüksek dahili depolama seçenekleri eşlik edecek. Ayrıca 4GB sanal RAM desteği ile birlikte cihazın gücü yükselecek.

Arka kısmında 50 Megapiksel birincil kamera taşıyan cihaza çift 2 Megapiksel makro ve derinlik kameraları eşlik edecek. Önde ise 16 Megapiksel gücünde selfie lensi yer alacak. Pil kısmında ise 18W hızlı şarj destekli 5.000 mAh kapasiteli batarya yer alacak. Cihazın bu özellikleriyle uygun fiyat aralığında yarın tanıtılması bekleniyor. Fiyat gelişmesi için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu