Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHonorMobirollerTeknoloji

Honor 50 Hakkında Yeni Bilgiler Geldi!

Huawei’den ayrılan Honor, karşımıza yeni telefonu Honor 50 ile çıkacak. Honor’un yeni telefonu fiyat/performans konusunda rakipsiz olabilir.

Huawei’nin alt markası olan Honor, ABD yaptırımlarından dolayı bunalan Huawei’nin çıkış kapısı olmuş ve resmi olarak satılmıştı. Yoluna bağımsız bir marka olarak ilerleyen Honor, Google Mobil Servisleri’ni kullanarak ABD yaptırımlarından etkilenmediğini göstermişti. Şimdi ise Çinli firma karşımıza Honor 50 ailesi ile çıkmaya hazırlanıyor. Yakında tanıtılacağı söylenen telefonun özellikler ise yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Honor’un yeni cihazlarını 50 ve 50 Pro olarak isimlendirmesi bekleniyor. Ana modelde MediaTek Dimensity 1200 yonga seti yer alacakken Pro modelde Snapdragon 888 kullanılacak. Özellikle ana modeldeki Snapdragon 870’e kafa tutacak Dimensity 1200 yonga seti fiyat açısından büyük avantajlar sunacak. Huawei Mobil Servisleri yerine global pazarda Google Servisleri ile satışa sunulması beklenen telefonun Mayıs ayı içerisinde tanıtılacağı söyleniyor.

Ekran tarafında AMOLED panel kullanacak olan Honor’un, tasarımsal açıdan Huawei’nin modellerini izlemesi bekleniyor. Ana modelin 4.000 mAh ve Pro modelin ise 4.500 mAh kapasitesine yakın bir batarya ile geleceği söyleniyor. Hızlı şarj muhtemelen 65W’ı bulacaktır.

Türkiye pazarını bir süredir es geçen Honor’un yeni modelleri ile tekrardan ülkemizde aktif olarak rol oynamasını bekliyoruz. Özellikle Dimensity 1200’lü ana modelin Türkiye’de uygun fiyata satılması, üst segmentte kartların yeniden dağıtılmasına neden olabilir.

Kamera konusunda yine rakiplerine soğuk terler döktürceğini düşündüğümüz yeni Honor’lar bakalım beklenen etkiyi yaratabilecek mi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu