Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriSamsung

Galaxy S23 FE Tam Bir Amiral Gemisi Katili Olacak

Galaxy S23 FE yavaş yavaş ete kemiğe bürünmeye başladı. S23 FE, üst segmentteki modelleri zorlayacak bir fiyat / performans dengesi sunabilir.

Galaxy S23 FE modelinin tanıtılıp tanıtılmayacağı gizemini korurken, güvenilir kaynaklar telefona ilişkin bilgiler aktarmayı sürdürüyor. Galaxy S23 serisinin henüz çıkış yaptığı göz önüne alındığında Fan Edition modelinin yaz dönemi ya da sonrasında duyurulması bekleniyor.

FE serisi daha önce tanıtılan modellerin kullanıcılardan büyük ilgi gördüğü aşikar. Bu sebeple Samsung’un seriyi sonlandıracağını düşünmüyoruz. Üstelik bu yıl Galaxy A74 gibi benzer fiyat kategorisinde yer alacak bir telefon olmayacak. Bu sebeple S23 FE, Galaxy A ve Galaxy S serileri arasındaki boşluğu dolduran bir telefon olacak.

Galaxy S23 FE Başlıca Özellikleri

Gelelim telefonun iddia edilen muhtemel özelliklerine. Telefonda 6.4 inç büyüklüğünde ve Full HD+ çözünürlüğünde AMOLED ekran yer alacak. 120Hz tarama hızına sahip olacak bu ekran Gorilla Glass Victus+ ile koruma alıtına alınacak.

Galaxy S23 FE’nin en çok da işlemci birimi merak ediliyor. İddiaya göre telefon Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti desteklenecek. Birkaç ay öncesinin amiral gemisi işlemcisi çok güçlü ve fazlasıyla verimli çalışıyor.

Arka tarafta üçlü kamera birimi yer almaya devam edecek. Ana kamera bu defa 50 megapiksel çözünürlüğünde görünüyor. Telefonda ayrıca 12 megapiksel ve 8 megapiksellik iki kameraya daha yer verilecek.

Ekran altı parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör, 25 watt destekli 5.000 mAh batarya, IP68 sertifikası ve 8GB RAM / 128/256GB dahili depolama S23 FE’nin muhtemel diğer özellikleri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu