Akıllı SaatAkıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknolojiVideo İncelemeler

realme Watch inceleme! Alınır mı? Alınmaz mı?

Kendi ekosistemini kurmaya başlayan realme, yeni giyilebilir ürünü realme Watch ile karşımızda. Peki realme Watch inceleme bize ne sunacak?

Akıllı telefon pazarında oldukça başarılı olan realme, giyilebilir ürünler pazarına da giriş yaptı. Kendi ekosistemini yaratmak için ciddi bir çaba içinde olan realme hem akıllı saati hem de yeni nesil kulaklıkları ile kullanıcılarının karşısına çıktı. Geçtiğimiz günlerde kutu açılışını yaptığımız realme Watch inceleme videosu ile merak ettiğiniz tüm detayları sizlerle paylaşacağız.

realme Watch için öncelikle şunu söylemek lazım. Kendi fiyat segmentine göre iyi bir performans ortaya koyuyor. Özellikle bu fiyat segmentinde bir üründe kanda oksijen ölçümü yapabilmesi oldukça hoşumuza gitti. Bununla birlikte realme Watch‘ın uyku düzeni ölçümlemesi de başarılı. Bunu bir rapor olarak bize sunması ve gece uyurken kalp atış hızımızı ölçmesi de tadından yenmeyecek özellikler. Ürünün 599 TL‘lik satış fiyatı ise bizi kendine çekiyor. 160 mAh gücündeki pili ise realme Watch‘ın hem avantajı hem de bir taraftan dezavantajı gibi görünebilir. Bu arada pil performansı da bizi oldukça memnun etti.

Peki hiç eksik tarafı yok mu? Tabi ki var. Tasarım tarafında biz ürünün ekran kasa oranını biraz fazla bulduk. AMOLED ekran yerine IPS LCD ekran kullanılması kötü değil ama akıllı saatlerde AMOLED ekranı gözlerimiz arıyor. realme Link uygulaması ile eşleştirdiğimiz realme Watch incelemesini gelin birlikte izleyelim…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu