Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiOSiPhoneMobiroller

iOS 16 ve iPhone 14 ile Reklam Gösterimi Artacak

Yeni bir rapora göre Apple, iOS 16 ve iPhone 14 ile birlikte sistemde reklam gösterimine başlayacak. Bu durum kullanıcıların canını sıkacaktır.

Apple basit, ancak kullanıcıların pek de sevmeyeceği bir yöntemle kasasını doldurmaya devam edecek. Yeni bir rapora göre iOS 16 ve iPhone 14 ile birlikte Apple sisteme daha fazla reklam entegre etmeye hazırlanıyor. Akıllı telefon üreticinin yazılım biriminde reklam göstermeleri büyük bir kazanç sağlıyor. Özellikle bu noktada Xiaomi’nin yeri geldiğinde sistemde çok fazla reklam gösterdiğini biliyoruz. Yoğun eleştiriler üzerine neyse ki Xiaomi reklamları kapatacak bir seçeneği de sunmaya başladı.

iOS 16 ve iPhone 14 İle Reklamlar Başlıyor

Gözler şimdi Apple’da. Şirket hem Haritalar hem Apple Store aramalarında sponsorlu içerikleri test etmeye başladı. Bu reklam şirketin kitap ve podcast uygulamalarında da görünebilir. Tabii kullanıcıların canını sıkan bu gelişme Apple’ın kasasını ciddi manada dolduracak. İddiaya göre sistemde gösterilecek reklamlar, Apple’ın buradan elde ettiği kazancını üç kat artıracak.iOS 16

Bazı kaynaklar Apple’ın reklam gösterimi noktasında Android rakiplerinin gerisinde kaldığını bildiriyor. Android ekosisteminde başta Xiaomi olmak üzere pek çok marka sistemin çeşitli yerlerinde reklamlar göstermekte. Merak edilen Apple’ın daha fazla reklam gösterimi için bir seçenek sunup sunmayacağı. Bu noktada Apple’ın reklamları kapatacak bir seçenek sunması pek de beklenmiyor.

Öte yandan Apple’ın eylül ayının ilk haftasında iPhone 14 serisini duyurması bekleniyor. Seride iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max modelleri yer alacak.

iPhone 14 Pro 128 GB Depolama Ancak Yüksek Fiyata Sahip Olacak

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu