Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Huawei P40 render görselleri ile karşımızda! Bu, bu, bu görsel…

Bugün ortaya çıkan Huawei P40 render görselleri telefonun nasıl görüneceğini de net bir şekilde ortaya koydu. İşte yayınlanan yeni görseller…

Son dönemde akıllı telefon üreticilerinin ilginç bir şekilde aynı tasarımları yaptığına şahit oluyoruz. Google Pixel 4 ile iPhone 11 Pro‘nun arka kamera tasarımlar. Galaxy S10‘da kullanılan Infinty-O ekranların neredeyse her marka tarafından kullanılmaya başlanması. Galaxy s10 Plus modelinde kullanılan elips şeklinde çift kamera bulunduran Infinty-O ekranların da birçok üretici tarafından kullanıldığını ve kullanılmaya devam edeceğini görüyoruz. Bu modellerden biri de Huawei‘nin yeni nesil amiral gemisi P40 olacak gibi görünüyor. Zira bugün ortaya çıkan Huawei P40 render görselleri bunu doğruluyor.

Aynen Galaxy S10 Plus gibi ama daha ince çerçeveye sahip Infinty-O ekrana sahip olacak yeni nesil amiral gemisi modelinin arkasında ise beşli bir kamera düzeni bulunacak. Peki telefon nasıl görünecek?

Gördüğünüz gibi telefonun arkasında beşli bir ana kamera düzeni var. En altta bulunan flaş ışığının altında ise yuvarlak bir delik daha bulunuyor. Bunun ToF 3D kamera deliği mi yoksa renk sensörü mü olduğu ise şimdilik bilinmiyor.

9TechEleven tarafından yayınlanan bu görsellerin nihai ürünler olacağına ise inancımız tam. Burada 9TechEleven Google uygulamalarına da yer vermiş ama henüz bu konuda net bir bilgi yok. 9TechEleven belki Google uygulamalarını telefonda görmek istiyor ama son gelişmeler bunun pek de mümkün olacağını göstermiyor…

Bakalım Google uygulamaları yeni nesil Huawei P40 serisinde olacak mı?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu