AndroidGüncel Teknoloji HaberleriTabletXiaomi

Xiaomi Pad 6 Max Detaylandırıldı

Xiaomi görünüşe bakılırsa büyük ekranlı bir tablet hazırlıyor. Xiaomi Pad 6 Max ismini alacak tabletin detayları belli oldu.

Xiaomi, tablet ürün yelpazesine yeni bir model dahil etmeye hazırlanıyor. Daha önce bazı sızıntılara konu olan Xiaomi Pad 6 Max hakkında sızıntılar sürerken, tabletteki en önemli gelişmenin büyüyen ekran olduğu anlaşıldı.

Daha önce 3C sertifikasında görünen ve buradaki verilere göre 67 watt hızlı şarj desteğiyle geleceği bildirilen tabletin, Xiaomi Pad 6 Pro ile benzer özelliklere sahip olacağı, tek farkının daha büyük ekran olacağı iddia edildi. Üzücü olan gelişme ise 14 inç ekrana sahip olması beklenen tabletin sadece Çin pazarı ile sınırlı kalacak olması. Hatırlayalım Xiaomi, daha önceki Pro tabletleri de yine Çin dışına çıkarmadı.

Xiaomi Pad 6 Pro

Kaynağa göre Xiaomi Pad 6 Max’in işlemci biriminde Snapdragon 8+ Gen 1 yer alacak ve arka kamera birimi, Pro modelden farksız olacak. 14 inç ekranıyla Galaxy Tab S serisinde Ultra modelin karşısına konumlandırılacak olan tablette büyüyen ekranla birlikte ayrıca daha büyük kapasiteli bir pil görmemiz olası.

12 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve 512 GB’a kadar dahili depolama, 144Hz yenileme hızına sahip LCD ekran, 50 megapiksel + 2 megapiksel arka kamera, 20 megapiksel ön kamera, dörtlü stere hoparlör ve Android 13 tabletin öne çıkan diğer özellikleri olacak. Tabletin önümüzdeki birkaç hafta içerisinde tanıtılması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu