Akıllı TelefonAndroid GüncellemeGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobiroller

Huawei’den P20 ve Mate 20 Lite için yeni güncellemeler

Huawei bir yandan Android 9 Pie, diğer taraftan aylık güncellemeler yayınlamayı sürdürüyor. Kirin 970 işlemcisinden güç alan tepe modeller için Android 9 güncellemesi dünya çapında kademeli olarak dağıtılmakta. Diğer taraftan hem sözünü ettiğimiz cihazlar hem de orta segmentin popüler telefonları aylık güncellemeler almayı sürdürüyor. Şirket şu an P20 ve Mate 20 Lite için kasım ayı güvenlik güncellemesini dağıtmaya başladı.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

Huawei P20 ve Mate 20 Lite için yeni güncellemeler

Huawei P20’den başlayacak olursak; 252 MB büyüklüğündeki güncelleme sonrası telefon Android 8.1 / EMUI 8.1 sürümünde kalmaya devam ediyor. Güncelleme ayrıntılarına baktığımızda ise Google’ın işletim sistemine dahil ettiği kasım ayı güvenlik düzeltmelerini görüyoruz.

Huawei Mate 20 Lite için yayınlanan güncelleme ise SNE-LX1 8.2.0.134 (C432) yapı numarasına sahip ve 128MB büyüklüğünde. Bu güncelleme sonrası telefon Andrıid 8.1 / EMUI 9.2 sürümünde kalmaya devam ederken, yine güncelleme ayrıntısında kasım ayı güvenlik düzeltmeleri eki yer alıyor.

Son olarak; Her iki telefonun da Android 9 Pie sürümüne yükseltileceğinin altını çizelim. Ancak Mate 20 Lite için güncelleme süreci 2019’da başlayacaktır. P20 içinse telefonların seri numaralarına göre dağıtım başlamış durumda. Dilerseniz Ayarlar menüsünden ara ara güncellemeyi kontrol edebilirsiniz.

Samsung Android 9 Pie güncellemesinde önemli bir eşiği geride bıraktı

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu