Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Galaxy S10 satın alanlar ekran koruyucu takamayacaklar! Neden mi?

Galaxy S10 serisi 20 Şubat tarihinde Amerika’da düzenlenecek bir etkinlik kapsamında tanıtılacak. Tanıtım tarihine artık bir aylık süre kaldı diyebiliriz. Bu süre zarfında elbette telefonlar hakkında birçok gelişmeye şahit olacağız.

“Lütfen Kota Dostu TeknoBurada Android Uygulamamızı Marketten İndirin ve Kullanmaya Başlayın! Bize Destek Olun…”

GalaxyS10 serisinde şu ana kadar konuşulan telefonlarda ekrana gömülü parmak izi tarayıcısının olacağı. Bu elbette Samsung adına önemli bir gelişme. Baktığımızda bu teknolojiye sahip birçok telefon 2018 yılında tanıtıldı. Hatta ekran parmak izi okuma gerçekleştiren en hızlı telefonun OnePlus 6T olduğu iddia ediliyor.

Galaxy S10 ekran koruyucu
Galaxy S10 ekran koruyucu

GalaxyS10 serisine tekrar dönecek olursak; bu telefonlarda ekrandan parmak izi okuma sağlanabilecek, ancak bu özellik ne yazık ki ekran jelatini takılı olduğunda çalışmayacak. Bu iddia telefonu mevcut durumda test eden bir Twitter hesabından geldi. Hesaba göre telefondaki parmak izi tarayıcısı PET ekran koruyucu (jelatin) takılı bir durumda çalışmadı.

Baktığımızda jelatin ya da temperli cam ekran (kalın cam) korucular, ekranları çizik ya da düşürmelere karşı koruma için alınan tedbirlerin başında geliyor. Bu gelişme haliyle birçok kullanıcının canını sıkacaktır. Samsung’un ise burada nasıl bir tavır alacağı önemli. Bakarsınız kutu içerisinde parmak izi okuma işlemini olumsuz etkilemeyecek jelatinler çıkabilir. Ya da telefonlar fabrikadan ekran koruyuculu şekilde çıkış yapabilir.

 

2018’in en merak edilen telefonu Meizu 16th kutu açılışı!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu