Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

realme C31 Satışa Çıktı! İşte Süper Fiyatı

Mobil devinin en yeni akıllı telefonlarından realme C31 süper fiyatıyla artık satışta. İşte telefonun fiyatı ve özellikleri.

Akıllı telefon sektörünün öncülerinden realme, C31 akıllı telefon modeli ile tekrardan gündeme çıktı. Geçtiğimiz günlerde tanıtılan akıllı telefon bu defa satışa çıktı. Uygun fiyatı ile dikkat çeken akıllı telefonun tüm detaylarına göz atalım.

realme C31 Giriş Seviyesine Tazelik Getirdi

Akıllı telefonun dikkat çekici fiyatına bakmadan önce özelliklerine bir göz atalım. Ön kısmında 6.5 inç büyüklüğünde ve HD+ çözünürlükte LCD ekran taşıyan C31, damla çentikli bir selfie kamerası ile geliyor. Telefon giriş seviyesinin gereken ergonomiyi kullanıcılarına aktarıyor. Gücünü UNISOC T612 yonga setinden alan C31, 3GB/4GB LPDDR4X RAM ve 32GB/64GB UFS 2.2 dahili depolama seçeneği sunuyor. Akıllı telefon bu özellikleriyle oyun ve günlük kullanımda gerekli gücü sağlıyor.

Optik kısımda karşımıza 13 Megapiksel birincil kamera, 2 Megapiksel makro ve 2 Megapiksel monokrom lenslerden oluşan üçlü kamera sistemi çıkıyor. Ön tarafta ise selfie ve görüntülü konuşmalar için 5 Megapiksel gücünde bir lens yer alıyor.

realme C31

Telefon ince ve hafif olmasına rağmen 10W destekli 5.000 mAh kapasiteli bir pil ile geliyor. Böylece kullanıcılar uzun bir kullanım süresine sahip olmuş oluyor. Akıllı telefonun diğer özelliklerinde çift SIM kart, Bluetooth 5.0, microUSB bağlantı noktası ve güç tuşuna monte edilmiş parmak izi okuyucu yer alıyor. Android 11 tabanlı realme UI 2.0 üzerinde işlem yapan realme C31, tüm bu özellikleriyle 3GB/32GB seçeneği için 119$ ve 4GB/64GB versiyonu için 132$ fiyat etiketi taşıyor. Giriş seviyesinin yeni rekabetçi üyesini ülkemizde görmeyi temenni ediyoruz. Yeni mobil gelişmeler için takipte kalın.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu