Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Galaxy Note 10 tüm özellikleri sızdı! Yeni S-Pen ne işe yarayacak?

Bugün Türkiye saati ile gece 23:00’da tanıtılacak Galaxy Note 10 özellikler tarafında bize ne sunacak? İşte tüm detaylar ve bilgiler…

Samsung bugün yapacağı bir basın etkinliği ile yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 10 tanıtımını gerçekleştirecek. Türkiye saati ile gece 23:00 da yapılacak etkinlikten önce “klasiktir” telefonun tüm detayları ortaya çıktı. Galaxy Note 10 özellikler tarafında ciddi bir değişim ile gelecek. Öncelikle Samsung mavi renkli bir Galaxy Note 10 ile karşımıza çıkıyor. Bu mavi renk gece mavisi denecek kadar koyu bir renk. daha önce incelemesini de yaptığımız Mavi Galaxy A5 2017 gibi tatlı bir mavi değil. Laciverte bakan bir mavilik.

Samsung çekim modları tarafında Galaxy S10 serisinden farklı bir şey sunmuyor. Yani öyle 5X Zoom gibi bir seçenek de yok ama detay fotoğrafları için özel bir makro mod telefona eklenmiş gibi görünüyor.

Hatırlarsanız Galaxy Note 9‘da kalem ile fotoğraf çekebiliyorduk ve artık telefon kalem ile yaptığımız el hareketlerini algılayarak çekim modlarını bile değiştirmemize olanak sağlayacak. Bu oldukça yenilikçi bir düşünce.

Ses tarafındaysa büyük bir yenilik sağlanacak ve telefona 3 farklı özel mikrofon eklenerek ses kayıt işleminin stüdyo kalitesinde yapılabilmesine olanak sağlanacak.

Bununla birlikte Type-C ile birlikte yeni ses çıkışı kullanıcılara sağlanacak ve telefonun içinde yeni bir amplifikatör sayesinde dışa verilen ses tarafında da büyük bir iyileşme yaşanacak. Bu noktada en önemli bir gelişim var zira ses konusunda Samsung hiçbir zaman en iyisi olmadı.

Galaxy Note 10 S-Pen tarafındaysa yenilikler barındıracak. Bu yenilikler arasında el yazısını normal yazıya çeviren bir özellik de bulunacak. Bu istenen ve aranan bir özellikti. Arayüzünün nasıl çalışacağını ciddi anlamda merak ediyoruz. Umarız sürekli yazarak yazdığımız kelimeler silinerek sanki kağıda bir şeyler yazıyormuşuz gibi çalışır.

S-Pen kalem farklı renklere sahip olacak

Buz beyazı rengine mavi kalem de oldukça güzel görünüyor ama beyaz da tercih edebilirsiniz…

Samsung bize  ne sunacak bunu hep birlikte göreceğiz. Fiyat tarafındaysa ser verilip sır verilmiyor ama siz 8.499 TL ve üzerini bekleyin…

Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus özellikleri

Galaxy Note10 Galaxy Note10 Plus
Ekran 6.3 büyüklüğünde Full HD+ çözünürlük 6,8 inç büyüklüğünde Quad HD + çözünürlük
Yonga seti Snapdragon 855 (+) veya Exynos 9825 Snapdragon 855 (+) veya Exynos 9825
RAM / Depolama 8GB RAM, 256GB depolama alanı 12GB RAM, 256GB depolama alanı
Arka kameralar 12MP ana / 12MP telefoto / 16MP geniş açılı 12MP ana / 12MP telefoto / 16MP geniş açılı / ToF kamera
Pil kapasitesi 3500 mAh 4300 mAh
Şarj hızı 25W 45W
Ağırlık 168 g 198 g
Renkler Siyah, Beyaz, Kırmızı Siyah, Beyaz, Kristal gradyan
Yeni özellikler Yeni S Pen ile gelen Temassız komut ve ses özellikleri, ön kamera gece modu, canlı odak video kayıt ve video kayıt esnasında ses yakınlaştırma Yeni S Pen ile gelen Temassız komut ve ses özellikleri, ön kamera gece modu, canlı odak video kayıt ve video kayıt esnasında ses yakınlaştırma
Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu