Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsungTeknoloji

Samsung Galaxy F41 Kamerasıyla Etkileyecek mi?

Samsung son dönemde orta segmentte kamera kalitesiyle eleştirilerin odağı oldu. Bakalım Samsung Galaxy F41 kamerasıyla fark atabilecek mi?

Geçen hafta Samsung Hindistan, Galaxy F41 akıllı telefonunu 8 Ekim‘de saat 17: 30‘da IST’de piyasaya süreceğini doğruladı. Akıllı telefonun Flipkart perakende sitesinde mikrosite aracılığıyla görünümü çoktan ortaya çıktı. Liste şimdi, arka tarafında 64 megapiksel üçlü kamera sistemi ile donatıldığını doğrulayan telefonun yeni bir görüntüsüyle güncellendi.

Şimdiye kadar Güney Koreli şirket, Galaxy F41‘in Infinity-U çentikli bir S-AMOLED ekran, 6.000mAh pil, 64 megapiksel üçlü kamera kurulumu ve arkaya bakan bir parmak izi tarayıcısı ile geleceğini açıkladı. Şirketin, lansmandan önceki günlerde Flipkart mikro sitesi aracılığıyla diğer bazı özelliklerini ve özelliklerini ortaya çıkarması bekleniyor. Gelecekte Galaxy F41‘in ve diğer F serilerinin yalnızca Hindistan’daki Flipkart aracılığıyla satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Galaxy F41‘in 64 megapiksel birincil kamerasının Samsung mu yoksa Sony lens mi olduğu belirsiz. Ancak kuvvetle muhtemel Samsung ISOCELL Bright W1 Sensör olacak. Galaxy F41’in teknik özelliklerinin çoğunu bu yılın başlarında piyasaya sürülen Galaxy M31 akıllı telefonundan alacağı tahmin ediliyor. Söylentiler, cihazın 15.000 Rs (~ 203 $) civarında fiyatlandırılabileceğini söylüyor. Akıllı telefonun siyah, mavi ve yeşil gibi renk seçenekleriyle geleceği söyleniyor. Galaxy F41, Exynos 9611 SoC tarafından desteklenecek, 6GB RAM‘e sahip olacak ve Android 10 ile gelecek.

Samsung bu telefonunda kamera kısmında iyileştirmeler olacağını vadediyor. Büyük ölçüde M31 ile benzerlik gösterse de kamera lenslerinde değişiklik olabilir.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu