Akıllı TelefonOPPO

Oppo Find X6 Pro Arka Kamera Tasarımı Sızdırıldı

Oppo’nun yeni amiral gemisi akıllı telefonu Find X6 Pro modeline yeni sızıntılar eklenerek arka kamera tasarımı ortaya çıktı.

Çin’li teknoloji devi Oppo’nun bu ay sonunda İspanya’nın Barcelona kentinde gerçekleşecek olan Mobil Dünya Kongresi 2023 teknoloji fuarında Find N2 Flip ve Find X6 serisini sergilemesi bekleniyor. Tanıtılmasına kısa bir süre kalsa da sızıntılar hız kesmeden devam ediyor. Yeni sızıntı ile Oppo Find X6 serisinden Pro modelinin arka kamera tasarımı ortaya çıkmış oldu.

Weibo kullanıcısı tarafından yapılan sızıntı da paylaşılan görüntüye baktığımız da şimdiye kadar sızdırılan görüntülerde gördüğümüz bir kamera modülü görülüyor. Modül içerisine baktığımız da dairenin üst yarısında iki kamera, alt yarısında da bir kamera ile üç kameraya sahip olduğu görülüyor. Ayrıca dairenin ortasında OnePlus’tan da bildiğimiz Hasselblad markasının ismi bulunuyor.

Kamera görüntüsünün dışında bazı teknik bilgiler de paylaşıldı. Find X6 Pro’nun kamera modülü yaklaşık 9,2 mm kalınlığında olduğunu belirtti. Ayrıca ana kameranın 50 megapiksel Sony IMX890 sensörüne sahip olduğu ve 1/1.56 inç boyutunda bir Sony periskop lensine sahip olduğunu da sözlerine ekledi.

Yeni sızıntılardan öğrenilen bilgiler şimdilik bu kadar ancak daha önce sızan bilgilere bakmak gerekirse telefonda 6.7 inç büyüklüğünde 2K çözünürlüğünde kavisli Samsung E6 OLED ekran yer alacak. Ekran beklendiği gibi 120Hz tarama hızını destekleyecek. Snapdragon 8 Gen 2 yonga setinden güç alacak modelinde bellek seçeneklerinin ise 8GB / 12GB RAM, 128GB / 256GB / 512GB dahili depolama olacağı gelen bilgiler ardında.

İlginizi Çekebilir: OPPO Pad 2 Sertifika Toplamaya Başlıyor

 Android 13 / ColorOS 13, ekran altı parmak izi tarayıcısı, stereo hoparlör, IP68 suya ve toza karşı dayanıklılık sertifikası ve 100 watt hızlı şarj destekli 5.000 mAh, 50 watt kablosuz şarj desteği Find X6 Pro’nun öne çıkan diğer özellikleri olacak. 

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu