Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch Series 7 eSIM Türkiye Pazarına Rekor Fiyatla Geldi

Apple Watch Series 7 eSIM Türkiye pazarına rekor bir fiyatla giriş yaptı. Bu fiyata bir dönem son çıkan iPhone satılıyordu…

Apple Watch’un merakla beklenen eSIM destekli modeli ülkemize geldi. Ancak yüksek fiyat etiketi herkesi üzecek gibi görünüyor. Apple Watch Series 7 eSIM Türkiye topraklarında 10.899 TL gibi inanılmaz derecede yüksek bir fiyattan satışa sunulacak. 45mm modeli için geçerli olan bu fiyata çok değil bundan 1 yıl önce en son çıkan iPhone’u satın almak mümkündü.

Fiyatın bu denli yüksek olmasının ana sebebi vergiler. eSIM destekli olduğu için bu akıllı saatten bir dizi vergi alınıyor. Ana model yani GPS’li modelin 7.499 TL’ye satılıyor. İş paslanmaz kasaya geldiğinde ise işler çirkinleşiyor. Paslanmaz kasalının eSIM’li sürümü 17.599 TL gibi dudak uçuklatan fiyata satılacak.

Apple Watch Series 7 eSIM Türkiye
Apple Watch Series 7 eSIM Türkiye’de satışa sunuldu

Apple Store’da yer alan bilgilere göre eSIM şimdilik sadece Turkcell hatlar ile çalışıyor. Çok yakında stoktan gönderimi olacak bu modellerin ülkemizde ne kadar satacağı ise merak konusun. eSIM modellerde sadece SIM kart desteğinin yer aldığını diğer özelliklerin ise aynı olduğunu belirtelim.

Bu fiyatlar maalesef artık normal. Apple Türkiye’ye söylenecek bir şey bu noktada maalesef ki yok. Kurlardaki yükseliş ve vergiler sonrasında bu yüksek fiyatların oluşması kaçınılmazdı. Bakalım fiyatlar daha da yükselecek mi? Bekleyip göreceğiz…

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu