Akıllı TelefonAndroidSamsung

Galaxy Z Fold 6 Hayal Kırıklığı Yaratacak

Yeni bir rapora göre Galaxy Z Fold 6, öncülü Galaxy Z Fold 5'in kamera birimine sahip olacak. Bu da herhangi bir gelişme olmayacak anlamına geliyor.

Galaxy Z Fold 6 bekleyenleri hayal kırıklığına uğratacak bir gelişme yaşandı. Samsung‘a en yakın kaynaklardan biri olan Ice Universe’den gelen bir sızıntıya göre Z Fold 6’nın kamera birimi geçen yıl hatta önceki yılın Fold serisi modeli ile aynı olacak.

Kaynak paylaşımında “ön kamera, arka kamera, UPC [Panel Altı Kamera] ve diyafram değeri dahil tüm kamera özelliklerinin tamamen aynı olduğu ve herhangi bir değişiklik olmadığı” belirtiliyor. 

Bu durumda Galaxy Z Fold6’da f/1,8 diyafram açıklığına sahip aynı 50 megapiksel ana sensöre, f/2,4 diyafram açıklığına ve 3x optik yakınlaştırmaya sahip 10 megapiksel telefoto lens ve f/2,2 diyafram açıklığına ve 123 derecelik 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera yer alacak. Ana ve telefoto lensler büyük optik görüntü sabitlemeyi (OIS) içermeye devam edecek.

Samsung’un katlanabilir telefonlarındaki yenilik hızı son yıllarda yavaşlarken, Vivo, Xiaomi, Honor ve OPPO başta olmak üzere Çinli markalar sürekli olarak sınırları zorlayan katlanabilir telefonlar ortaya koyuyor. Örneğin, Vivo’nun en yeni katlanabilir telefonu olan X Fold 3 Pro, 5.700 mAh’lık devasa piline rağmen yalnızca 236 gram ağırlığıyla dünyanın en hafif katlanabilir telefonu unvanına sahip. Ek olarak X Fold 3 Pro, mevcut katlanabilir telefonlar arasında en iyi kamera paketini de sunuyor.

Samsung ise yükseltme listesini oldukça düşük tutuyor ve yalnızca yeni bir işlemci gibi beklenen nesil yükseltmelerini getiriyor. Ancak bu yıl Fold 6’nın tasarımında dikkate değer bir değişiklik olabilir. Samsung’un, kapalıyken, geleneksel bir telefon gibi hissettirmek için daha geniş bir kapak ekranı sunmayı planlıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu