Akıllı TelefonAndroidXiaomi

Xiaomi Mix Flip Türkiye’de Satılacak, İşte Özellikleri

Xiaomi'nin dikey yönlü ilk katlanabilir telefonu olmasını beklediğimiz Xiaomi Mix Flip tüm detaylarıyla sızdırıldı.


Xiaomi, 2021 yılında kitap tarzındaki Mix Fold’un lansmanıyla katlanabilir akıllı telefonlar arenasına damgasını vurdu. Şimdi Çinli teknoloji devi ilk dikey yönlü ya da çevirmeli modeli Mix Flip’i tanıtmaya hazırlanıyor. GSMChina sitesi ve mobil dünyasının bir numaralı sızıntı kaynağı Digital Chat Station, Xiaomi Mix Flip hakkında çok özel bilgiler sızdırdı.

Xiaomi Mix Flip Özellikleri

İlk olarak işlemci biriminden başlayalım. Xiaomi’nin dikey yönlü ilk katlanabilir akıllı telefonu, mevcut birçok amiral gemisi telefonda olduğu gibi Snapdragon 8 Gen 3 işlemci biriminden güç alacak. Üçlü kamera kurulumuna işaret eden önceki söylentilerin aksine, cihazın arka çift kamera düzenine sahip olacağı artık onaylandı. Sızdırılan bir görüntü ayrıca Mix Flip’in nasıl bir görünüme sahip olacağını da doğruluyor.

HyperOS kaynak kodunda yapılan bazı araştırmalar sayesinde Mix Flip’in kamera sensörlerine ilişkin ayrıntılar elde edildi. Mix Flip’te, Redmi K70 Pro’da yer alan Light Hunter 800 (ovx8000) kamera sensörü yer alacak. Bu kamera, 50 megapiksel çözünürlüğe ve 1/1,55 inç sensör boyutuna sahip. Mix Flip’in ikinci kamerası Omnivision OV60A sensörüne sahip olabilir. 2021’de tanıtılan bu sensör, 60 megapiksel çözünürlüğe, 1/2,8 inç sensör boyutuna ve 0,61 µm piksele sahiptir. Motorola Edge 40 Pro ve Motorola Edge 30 Ultra akıllı telefonlarda kullanıldı .

Selfie çekimleri söz konusu olduğunda Xiaomi, Mix Flip için 32 megapiksel ön kameraya yer verecek. Bu sensörün OV32B olması bekleniyor. Bu ön kameranın aynı zamanda Xiaomi 14 Ultra‘da yer aldığınu hatırlatalım.

1.5K çözünürlüğünde ekrana sahip olacak telefon küresel çapta resmi olarak satışa sunulacak. Bu gelişme kısa süre önce Xiaomi 14 Ultra ile tanıtılan ülkemiz için heyecean verici görünüyor. 67 watt hızlı şarj desteği sunacak olan Mix Flip’in sunduklarıyla şüphesiz Galaxy Z Flip 6‘nın en önemli rakiplerinden biri olacaktır.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu