Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerrealmeTeknoloji

Realme UI 4.0 Yol Haritası Yakında Açıklanacak


Realme UI 4.0 güncellemesinin yol haritası yakında resmi olarak açıklanacak. Çinli dev güncelleme konusunda elini sıkı tutacak.

Çinli teknoloji devi realme, geçen ay realme GT 2 Pro için Android 13 Beta testini başlatmıştı. Birkaç gün önce realme Çin CMO’su Xu Qi Chase, Eylül ayında Android 13 tabanlı realme UI 4.0 arayüzü ile ilgili ayrıntıları açıklayacağını doğruladı.

Bugün, realme yazılım direktörü Chen Lei, şirketin son sürüm üzerinde çalıştığını ve realme UI 4.0’ın yol haritasını ve önümüzdeki hafta Çin’deki cihazların listesini doğrulayacağını belirtti.

Ayrıca, realme GT2 Pro’nun bu Eylül ayında ilk halka açık beta sürümünü alacağını doğruladı. Realme GT2 Master Explorer Edition ve realme GT Neo 3, bir veya iki ay içinde erken erişime sahip olacak. Realme’nin hayranların mümkün olan en kısa sürede realme UI 4.0’a yükseltmelerini sağlamak için çok çalışmaya devam edeceğini söyledi.

realme UI 4.0

Firma ilk olarak amiral gemisi modellerine bu güncellemeyi sunacak. Ancak 2023 yılı içerisinde bir çok modeline Android 13 tabanlı yeni arayüz güncellemesini sunacak. Çinli teknoloji devi yeni güncelleme konusunda rakiplerine göz dağı vermek için elini çabuk tutacak gibi görünüyor.

Yenilik noktasında ise firmanın neler sunacağını kestirmek şimdilik güç. Ancak realme telefon sahiplerini bir dizi yeniliğin karşılayacağını söyleyebiliriz.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu