Akıllı TelefonGenelGoogleGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL en net haliyle karşınızda!

Pek çok amiral gemi telefonu tanıtılmadan önce tüm detaylarıyla karşımıza çıkaran ünlü sızıntı kaynağı @OnLeaks bu defa Google’ın bir sonraki referans akıllı telefonları Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL modellerini her açıdan karşımıza çıkardı. Yayımlanan görüntüleri her iki telefonun nasıl bir tasarıma sahip olacağı net bir şekilde gözler önüne seriyor.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL
Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL

Güvenilir bilgi kaynağı her iki telefonda yer alacak ekranların boyutunu daha önce ortaya çıkarmıştı. Buna göre Pixel 3’te 5.8 inç, Pixel 3 XL’ta ise 6.2 inç büyüklüğünde 19:9 paneller göreceğiz. Bu ekranların OLED tabanlı olması bekleniyor. Sızdırılan görsellerden Pixel 3’te çentiksiz, Pixel 3 XL’ta ise çentikli (gizlenebilen) bir ekran yapısı göreceğimiz anlaşılıyor.

Pixel 3 modellerin ikisinde de tek arka kamera yer alıyor. İlginç olan ise telefonların çift ön kameraya sahip olması. Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacak telefonların bellek yapılarının 4GB /6GB RAM ve 64GB/128GB depolama şeklinde olması bekleniyor. Son olarak dikkat çeken bir diğer detayın stereo hoparlör olduğunu belirtelim. Alt bölümde telefonların yer aldığı fotoğraf galerisi ve videolara göz atabilirsiniz.

Google Pixel 3 ve Pixel 3 XL fotoğraf galerisi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu