FacebookGüncel Teknoloji HaberleriTeknoloji

Elon Musk ve Mark Zuckerberg fena kapıştı!

Dünyanın en büyük 2 dahisi kimdir diye sorsanız size Elon Musk ve Mark Zuckerberg deriz. Bu iki deha yaptıkları ile insanlığa yön verirken kullanıcılara daha iyi bir hayat sunmak için ellerinden geleni yapıyorlar. İksi arasındaki en büyük fark ise sanırız Mark Zuckerberg’in ekonomik anlamda daha agresif bir politika sergilemesidir. Elon Musk yaptığı işin para etmesini sağlarken Mark ise yaptığı işten daha fazla para kazanmanın derdinde. Her ikisini de oldukça saygı duyuyoruz.

Elon Musk ve Mark Zuckerberg Neden Kavga Etti?

geçtiğimiz günlerde Mark Zuckerberg’in geçtiğimiz gün Facebook üzerinden yapılan bir canlı yayında kendisine sorulan “elon musk’un yapay zekâ konusunda büyük çekinceleri var, ne düşünüyorsunuz, dünyayı nasıl etkileyebilir?” sorusuna verdiği cevap ve sonrasında yaşananlardan sonra Mark Zuckerberg, yapay zekanın geleceğin teknolojisi olduğunu ve Elon Musk’ın bunu provoke ettiğini dile getirerek insanları korkuttuğunu açıkladı.

Elon Musk Twitter’dan Cevap Verdi!

Mark Zuckerberg’in bu çıkışından sonra Elon Musk, Zuckerberg ile bir görüşme yaparak kendi görüşlerini aktarma ve durumu anlatma yolunu tercih etti. Daha sonra da aşağıdaki tweeti atan Musk, “mark ile bu konuda konuştum ama yapay zekayı anlama kapasitesi çok sınırlı” açıklamasında bulundu. Bu süreç sonunda Mark nasıl bir cevap verecek bunu bilemiyoruz ama makinelerin daha fazla şey öğrenmesi ve kendi enerjilerini sağlamak için bir adım atmaya başlamaları ile makinelerin dünyasına geçiş yapacağız.

Editörün Notu: Bir robotun bir insanı bilerek ve isteyerek öldürdüğü ilk gün yapay zeka ve insanlık arasındaki savaş başlayacaktır…

Donald Trump Apple ile ilgili yine sert konuştu!

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu