Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriXiaomi

Xiaomi HyperOS ve MIUI 14 Kilit Ekranları Karşılaştırıldı

Xiaomi HyperOS arayüzü sabırsızlıkla beklenedursun, kaynaklar MIUI sürümü ile kıyaslamalara başladı. İşte ilk kıyaslama...

Xiaomi kullanıcıları için fazlasıyla heyecanlı günler bizleri bekliyor. Marka, 27 Ekim’de Çin’de gerçekleştireceği etkinlikte Xiaomi 14 ve 14 Pro amiral gemisi modellerinin yanında yeni arayüz sürümünü duyuracak. Xiaomi HyperOS adını alan yeni arayüz sürümü, on yıla aşkın süredir Xiaomi, POCO ve Redmi telefonlarda kullanılan MIUI arayüzünün yerini alacak.

Xiaomi HyperOS’in ilk kez Xiaomi 14 serisinde yer alacağını resmi olarak açıkladı. Ayrıca önümüzde bir haftalık süre var ve Xiaomi’nin bu süreçte HyperOS hakkında daha fazla ayrıntı açıklamasını bekliyoruz.

Öte yandan kaynaklar HyperOS’e ait ilk ekran görüntülerini sızıdırdı. Weibo kullanıcıları tarafından paylaşılan ekran görüntülerine bakılırsa yakında çıkacak olan HyperOS, kilit ekranı için önemli ölçüde daha fazla özelleştirme seçeneği sunacak.

Kullanıcılar yeni şablon, saat, yazı tipi ve widget türleri arasından seçim yapabilecek ve daha ayrıntılı duvar kağıdı özelleştirme seçeneklerine sahip olacak. Uygulama simgeleri aynı kalsa da, yeni yazılımın kontrol merkezi de MIUI 14’e kıyasla daha akıcı görünüyor.

Gelelim HyperOS’in MIUI 14 ile kıyaslanmasına. X platformunda (Eski adıyla Twitter) bir kaynak HyperOS 1.0 ve MIUI 14’ün kilit ekranlarını kıyaslıyor. AOD kilit ekranı kıyaslamasına bakıldığında HyperOS’in daha tepkisel olduğunu görebiliyoruz. Ayrıca animasyonlar daha iyi hale getirilmiş ve gördüşümüz kadarıyla kilit ekranda daha fazla özelleştirme sunulacak.

Xiaomi HyperOS ve MIUI 14 Kilit Ekranlar

https://twitter.com/iRaj_r/status/1714887477415350535

Xiaomi, HyperOS kullanıcı arayüzünü 2024 ile birlikte küresel çaptaki kullanıcılara sunmaya başlayacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu