Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerPOCOXiaomi

POCO F4 GT Fiyatı, Özellikleri ve Renk Seçenekleri Belli Oldu

Sadece 48 saat sonra tanıtılacak POCO F4 GT modelinin fiyatı, özellikleri ve renk seçenekleri belli oldu. Oyuncu telefonu neler sunacak?

Xiaomi’nin alt markalarından biri olan POCO, 26 Nisan tarihinde gerçekleştireceği etkinlikte dikkat çeken tanıtımlar gerçekleştirecek. Bunların başında şirketin oyun odaklı ikinci telefonu olan POCO F4 GT geliyor. POCO etkinlikte ayrıca akıllı saat ve kablosuz kulaklık duyurusu gerçekleştirecek. Bu haberimizde POCO F4 GT modelinin fiyatı başta olmak üzere tüm detaylarına değineceğiz.

Telefon hakkında henüz hiçbir bilgi sahibi olmayanlar için belirtelim; POCO F4 GT birkaç ay önce Çin’de tanıtılan Redmi K50 Gaming’in küresel versiyonu olacak. Haliyle iki telefonun da özellikleri benzer olacak.

Redmi K50G

POCO F4 GT bir oyuncu telefonu olduğu için arkasında bazı grafik deseneler olacak. “X şeklinde bir temaya sahip olan telefonun arkasının serinin önceki modeline kıyasla daha sade göründüğünü söyleyebiliriz. POCO bu telefonda da omuz tetikleyici tuşlara yer vermeye devam edecek. Tıpkı K50 Gaming gibi, F4 GT’nin de metalik bir çerçeveye sahip olması ve arka tarafında bir AG Glass kaplamaya sahip olması bekleniyor.

Oyuncu odaklı telefonda 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ çözünürlüğünde ve 120Hz tarama hızına sahip AMOLED ekran yer alacak. 480Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip ekranda HDR10+ desteği de mevcut olacak.

POCO F4 GT’nin en önemli özelliklerinden biri donanımı olacak. Akıllı telefon kısa süre önce Geekbench’te görüldü ve beklendiği gibi Snapdragon 8 Gen 1 işlemcisinden güç alacak. 8GB/12GB LPDDR5 RAM ve 128GB/256GB UFS 3.1 dahili depolama ile gelecek telefonda, işlemciyi uzun süreli yüksek performansta tutmak için 4.860mm² alana sahip ikinci nesil paslanmaz çelik buhar odalarından oluşan bir soğutma sistemi yer alacak.

Kamera kurulumuna gelince, arkada 64 megapiksel Sony IMX686 ana sensör, 120 derecelik 8 megapiksel ultra geniş lens ve son olarak 2 megapiksel makro kamera olacak. Ön tarafta ise Sony’nin 20 megapiksellik IMX596 görüntü sensörü yer alacak.

Kutudan Android 12 tabanlı MIUI 13 kullanıcı arayüzü ile çıkacak telefonda pil 4.700 mAh büyüklüğünde. 120 watt hızlı şarj destekli bu pilin yüzde yüz dolması sadece 17 dakika sürüyor.

POCO F4 GT Fiyatı

Siyah, mavi, gümüş ve Mercedes AMG temalı bir sürüm olmak üzere dört farklı seçenekle çıkış yapacak telefonun fiyatına geçelim. Dört farklı bellek seçeneğiyle satışa konacak telefonun başlangıç fiyatı 525 dolar olacak.

Xiaomi 12 Ultra ve MIX Fold 2 Cephesinden Yeni Bilgiler Geldi

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu