Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerSamsung

Samsung Galaxy M33 5G Hakkında İlk Bilgiler Gelmeye Başladı

Yeni bir Galaxy M serisi telefon geliyor. Samsung Galaxy M33 5G ismiyle çıkış yapacak telefon hakkında ilk bilgilere göz atalım.

Samsun bir yandan Galaxy S22 ve Galaxy A serisi yeni telefonlarını hazırlarken diğer taraftan Galaxy M serisi bazı modellerin gelişimine odaklanmış durumda. Ağustos ayı içerisinde Galaxy M32 5G’nin duyurusunu gerçekleştiren Güney Koreli üreticiden Galaxy M serisi yeni bir telefon geliyor. Şirkete yakın kaynaklara göre bu telefon Samsung Galaxy M33 5G ismiyle çıkış yapacak.

Telefon hakkında ilk bilgiler Samsung’a yakınlığıyla bilinene GalaxyClub sitesinden geliyor. Yayınlanan rapora göre telefon SM-M336B model numarasını taşıyacak ve şu an gelişim aşamasında. Aynı site geçtiğimiz günlerde Galaxy A33’ün de yolda olduğunun bilgisini verdi. Samsung, Galaxy A ve Galaxy M serisi bazı telefonlarda 4G ve 5G farkını ortadan kaldırarak telefonların sadece 5G versiyonları piyasaya sürecek. Galaxy M33 de işte bu modellerden biri olacak.

Galaxy M33 5G teknik özellikleri noktasında Galaxy A32 5G’ye oldukça benzeyecek. Glaaxy A32 5G, Samsung’un bugüne kadarki en uygun fiyatlı 5G telefonu oldu. Bu noktada Galaxy M33 5G’nin de bütçe dostu bir fiyattan satışa sunulacağını söyleyebiliriz.

Galaxy M33 5G’de muhtemelen 6.5 inç büyüklüğünde HD+ çözünürlüğünde ekran göreceğiz. MediaTek Dimensity 720 işlemcisinden güç alması beklenen telefonda 48 megapiksel dörtlü arka kamera göreceğiz. Telefonun öne çıkan bir diğer özelliği ise 5.000 mAh büyülüğündeki pili olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu