Akıllı TelefonAndroidGüncel Teknoloji HaberleriHonorTeknoloji

Honor Magic V2 Fiyatı Düşüşte! Daha da Düşer mi? Düşeeerrr

70 Bin TL'den Türkiye'de satışa başlayan Honor Magic V2 Fiyatı düşmeye başladı. Peki bu fiyat daha da düşer mi?


Honor markasının yeni nesil katlanabilir telefonu Honor Magic V2 Türkiye pazarında kullanıcılar ile buluştu ve 70 bin TL fiyatı ile kafalarda soru işaretleri yarattı. Huawei‘den ayrıldığı söylenen Honor‘ın katlanabilir telefon pazarında bundan tam 7 ay evvel satışa sunduğu telefonu Honor Magic V2 Fiyatı düşmeye başladı.

70 Bin TL satış fiyatı ve kampanyaları ile satışa açılan Honor Magic V2, tasarım anlamında rakibi Samsung Galaxy Z Fold 5‘ten çok daha fazlasını da sunsa yeni tanıtılan bir telefonda Snapdragon 8 Gen 2 kullanan bir telefona bugün bu paraları vermek ne kadar mantıklı işte kullanıcılar da bunu bilemiyordu. Ön satış kampanyalarının bitmesi ile birlikte 70 bin TL olan fiyatın bugün 65.999 TL seviyesine gerilemiş durumda olduğunu görüyoruz.

Şimdi birçok kişi bu rakam düşer mi diye bizlere soracak ve biz de hemen bu noktada tahminlerimizi sizlerle paylaşalım. Bugün itibariyle 512GB versiyona sahip Galaxy Z Fold 5, Honor Magic V2‘den daha uyguna satılıyor. Bu noktada Honor tasarım anlamında daha fazlasını da sunsa hem fiyat tarafından hem de marka güvenilirliği anlamında Samsung‘un gerisinde kalıyor. Bugün markete giden kullanıcıların büyük çoğunluğu bu şartlar altında Samsung tercihinde bulanabilir.

Yani diyeceğimiz şudur ki; Honor Magic V2 daha çok indirim alır. Bu indirimler sırasında telefona Android 14 gelirse de çok iyi olur. Zira Samsung 4 yıl boyunca Android güncelleme sözü verirken Honor markasının böyle bir söylemi hatta 1 yıl sonrakli güncelleme söylemi bile bulunmuyor. Tabii böyle bir söylem paylaşırlarsa biz de bu söylemi ve güncelleme sözünü sizlere duyurmaktan mutluluk duyarız…

Galaxy Z Fold 5 Fiyat
Galaxy Z Fold 5 Fiyat

HONOR Magic V2 vs. Galaxy Z Fold5: Hangisi Daha İyi?

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
2
+1
1
+1
2
+1
5
+1
6
+1
3
+1
5

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu