Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriHuaweiMobirollerTeknoloji

Uygulamaları birleştiren My Huawei duyuruldu! Uygulama kalabalığına son

Huawei yıllık konferansında uygulama kalabalığını ortadan kaldıracak olan My Huawei uygulamasını duyurdu. Bakalım yeni uygulama neler sunacak?

Google ile yaşadığı sorunların ardından kendi yolunu çizen Huawei, kendi mobil sistemlerini ve işletim sistemini geliştiriyor. Bu doğrultuda bir çok uygulamayı ve servisi kullanıma açarken yenilikler hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

Bu doğrultuda Huawei düzenlediği yıllık konferansında yepyeni bir uygulamayı görücüye çıkarttı. My Huawei adıyla gelen uygulama;  Huawei Club, Huawei Mobile Services, Gamer Center ve Üye Merkezini tek bir çatı altında toplayacak.

my huawei

Bu sayede telefondaki uygulama karmaşası ortadan kalkacağı gibi hem arka plandaki bellek kullanımı hatırı sayılır miktarda azaltacak hem de depolama tarafında kullanıcıya daha büyük bir alan açılmasına olanak sağlayabilecek.

Her ne kadar My Huawei yeni duyurulmuş olsa da bu uygulamanın sinyalleri geçtiğimiz günlerde duyurulan Honor V40 ile verilmişti. Huawei ve Honor artık yolları ayırmış olsa da Google servislerini kullanabilen Honor V40 modelinde de, tam olarak aynı görevi gören My Honor isimli uygulamayı görmüştük.

Tüm bunların yanı sıra Huawei, yıllık konferansında bir Çin oyunla birlikte yeni teknolojilerini de duyurdu. Huawei HMS Core Scene Kit‘inde bulunan ışın izleme teknolojisinden faydalanılırken cansız nesneler üzerinde daha gerçekçi ışık ve gölge efektleri üretilebiliyor. Üstelik tüm bunlar için daha düşük miktarda güç kullanılırken daha yüksek kare hızı vaat ediliyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu