Güncel Teknoloji HaberleriGündemMobirollerOyun HaberleriPC Oyunları

Silent Hill 2 PlayStation 5 ve PC için Duyuruldu

Oyuncuların yıllardır beklediği remake geldi. Silent Hill 2, PlayStation 5 ve PC için duyuruldu. Korkuyu iliklerinize kadar hissedeceksiniz.

Konami, 2001 yılında piyasaya sürülen psikolojik korku oyunu Silent Hill 2 remake versiyonunun PlayStation 5 ve PC’ye geleceğini açıkladı. Bloober Team, besteci Akira Yamaoka ve sanatçı Masahiro Ito tarafından geliştirilen sislerle kaplı karanlık kasaba, geliştirilmiş görseller, sesler ve oynanışla sizlerle olacak.

SILENT HILL 2 remake, oyunun ana kahramanı James Sunderland’in uzun süredir ölü olan karısı Mary’den gizemli bir mektup aldıktan sonra, tüyler ürpertici bir kasabaya gelip ipuçlarını kovalamasını ele alıyor. 2023 yılında çıkacak olan bu oyunun yanı sıra seriye yeni soluk katacak diğer oyunlar da duyuruldu. Gelin bu oyunlara göz atalım.

SILENT HILL f – 1960’ların Japonya’sında geçen, güzel ama ürkütücü bir dünyaya sahip tamamen yeni bir hikâye. Cinayet gizemleri, psikolojik ve doğaüstü korku temalı Japon görsel romanlarıyla ünlü Ryūkishi07 tarafından yazıldı.

SILENT HILL: Ascension, dünyanın dört bir yanındaki katılımcıların tamamen yeni bir SILENT HILL hikayesine ve karakterlerine farklı platformlardan yön verdiği ve SILENT HILL’in kalbindeki psikolojik dehşeti yaşadığı özel bir deneyim.

SILENT HILL: Ascension, Genvid Entertainment, Bad Robot Games, Behavior Interactive ve dj2 Entertainment iş birliğiyle ortaya konuluyor.

Beauty and the Beast (2014) ve orijinal SILENT HILL (2006) sinema filmiyle tanınan korku filmi yönetmeni ve yapımcısı Christophe Gans, franchise’da yeni bir film uyarlaması olan “Return to SILENT HILL”in (SILENT HILL’e Dönüş) başında yer alıyor. Bu projeler hakkında daha fazla bilgi daha sonraki bir tarihte açıklanacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu