Genel

Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra Tanıtım Tarihi Kesinleşti

Bir süredir haberlerini yaptığımız Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra modelleri ne zaman tanıtılacak? Bugün bu sorunun resmi cevabı verildi…

Xiaomi, geçtiğimiz yılın son günlerinde Xiaomi Mi 11 serisi ile karşımıza çıktı. Bir süredir de telefonun yeni versiyonları üzerinde konuşuyorduk. Bugün gelen bilgiler ve görsellere baktığımızda Xiaomi Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra modelleri 29 Mart tarihindeki lansmanda resmen tanıtılacak. 

Bildiğiniz üzere Xiaomi 25 Mart tarihinde Türkiye pazarı için Redmi Note 10 ve Redmi Note 10 Pro için bir tanıtım organizasyonu hazırlıyor. Bu lansmanda telefonları hem Türkiye pazarı için resmen göreceğiz hem de Xiaomi bu telefonların fiyatlarını da paylaşacak. Doların bir anda uçuşa geçtiği şu günlerde fiyat vermek gerçekten büyük iş. Bakalım Redmi Note 10 fiyatları ne olacak?

Bununla birlikte Mi 11 Pro ve Mi 11 Ultra modellerinin de 29 Mart tarihinde tanıtılıp hemen de satışa sunulması bekleniyor. Tabii öncelikle Çin pazarında. Avrupa pazarına telefonların gelişi odlukça uzun sürüyor. Düşünsenize 28 Aralık 2020 tarihinde tanıtılan Xiaomi Mi 11 serisi halen Türkiye pazarına giriş yapabilmiş değil. Bu telefonlar tanıtılacak ama biz bunlarla ne zaman tanışırız? İşte bu tam bir muamma…

Her iki telefonun da şarj tarafında 67W hızlı şarjı destekleyeceği belirtiliyor. Bununla birlikte Xiaomi’nin bu etkinlik kapsamında Mi Note Pro laptop ve Mi Band 6 gibi ekosistem ürünlerini de tanıtması bekleniyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu