Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiVivo

Vivo X60 Ve X60 Pro İkilisi İçin Son 2 Gün! Ortalık Karışacak

Akıllı telefon pazarındaki varlığını artırmaya hazırlanan Vivo markası 25 Mart’ta Vivo X60 ve X60 Pro modellerini piyasaya sürecek.

Mart ayının sonlarına doğru ilerlediğimiz şu günlerde akıllı telefon pazarındaki rekabetin kızıştığına da şahit olmaya devam ediyoruz. Samsung, Xiaomi ve Vivo gibi markalar yepyeni akıllı telefon modellerini dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca kullanıcının beğenisine sunmaya devam ederken diğer bir yandan da rekabet kızışıyor. Birbirinden üstün telefonlar farklı fiyat etiketleri ile hayatımızdaki önemlerini de artırmaya devam ederken piyasaya çıkan telefonlar arasında da seçim yapmak oldukça zorlaşıyor. Cihazlar özellikleri bakımından oldukça birbirlerine yakın olurken fiyat etiketleri ile ayrıcalık kazanıyorlar. Bu hafta piyasaya çıkacak olan telefonlar arasında yer alan Vivo X60 ve X60 Pro sabırsızlıkla beklenmeye devam ediliyor.

Daha önce de haberlerimiz de yer alan iki telefon modeli şu sıralar merakla beklenmeye devam ediliyor. Haftalar öncesinden 25 Mart’ı hedef gösteren şirket, belirtilen tarihte adeta topu ateşleyecek ve iki önemli amiral gemisini görücüye çıkaracak. Özellikleri ile rakiplerini korkutacak olan bu telefonlar fiyatları ile de ağızları açık bırakacak gibi görünüyor.

Vivo X60
Vivo X60

Vivo X60 ve X60 Pro Nefesleri Kesecek

25 Mart’ta tanıtılacak olan cihazların özelliklerinden daha önceki haberlerimiz de bahsetmiştik. Bir kez daha hatırlatmakta fayda var. Seri 6.56 inçlik FHD bir yapı da karşımıza çıkacak. 120Hz AMOLED özelliğe sahip olacak olan bu devasa ekran arkasında da üçlü kameraya ev sahipliği yapacak. 240Hz dokunmatik örnekleme hızı ile en hassas dokunuşlara dahi tepki verecek olan telefon serisi 12GB RAM desteğini de bünyesinde bulunduracak. Merakla beklenen iki telefon modeli belirtilen tarihte coşkulu bir lansman ile tanıtılacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu