Akıllı TelefonGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerXiaomi

Xiaomi Mi Note 11 Ciddi Ciddi Geliyor, İşte Özellikleri

Xiaomi Mi Note 11 cephesinde sular ısınmaya başladı. Son gelişmeler telefonun temmuz ayı içerisinde tanıtılacağını gösteriyor.

2019 yılında tanıtılan ve dünyanın 108 megapiksel çözünürlüklü ilk telefonu olan Mi Note 10 tanıtıldığı dönem epey ses getirdi. Seri iki yıl geçti ve henüz yenilenmedi, fakat son gelişmeler Xiaomi’nin çok yakında yeni bir Mi Note serisi telefon duyuracağı yönünde. Xiaomi Mi Note 11 ismiyle çıkış yapacağı konuşulan telefona dair son sızıntılara göz atalım.

Çin’de Mi CC10 ismi almasını beklediğimiz telefon için sertifika süreci başlamış görünüyor. Samsung’un 108 megapiksel yeni nesil kamera sensörünün eşlik edeceği telefonda işlemci biriminde Snapdragon 870 ya da Snapdragon 775G’nin yer alacağı konuşuluyor. Bir kez daha kavisli bir ekranla donatılacak telefonda kamera oldukça rekabetçi görünüyor. Üç ya da dört arka kameranın yer alacağı telefonun 12x optik ve 120x hibrit yakınlaştırma sağlayacağı gelen bilgiler arasında.

Temmuz ayı içerisinde resmiyet kazanması beklenen telefonda OLED ekran kullanımı sürecek. Parmak izi tarayıcısı ekran altına yerleştirilecek Mi Note 11, en az 5.000 mAh büyüklüğünde bir pille beslenecek.

Xiaomi Mi Note 11 Tasarım Özellikleri

Gelelim telefonun tasarım özelliklerine; bu noktada Xiaomi’nin geçtiğimiz gün açığa çıkan patent başvurusunu akıllara getireceğiz ve bu telefonun ciddi ciddi Mi Note 11 olduğu konuşuluyor. Buradaki görüntüde telefonun dört arka kameraya (bunlardan biri periskop sensör), ekran üzerinde merkeze konumlandırılan ön kamera ve kavisli ekran gibi detaylar öne çıktı.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu