GenelGüncel Teknoloji HaberleriMasaüstü BilgisayarTeknoloji

Microsoft Surface Studio 3 için Sular Kaynıyor

Son zamanların öne çıkan iMac rakibi Microsoft Surface Studio 3, yeni gelişmeleriyle karşımızda. İşte tüm detaylar sizlerle.

Geçtiğimiz günlerde çıkış tarihiyle gündeme çıkan Microsoft Surface Studio 3, şimdi önemli bir sertifikasını alarak yeni detaylarını bizlere sundu. Çok yakında tanıtılacak olan iMac rakibi bilgisayarın tüm yeni detaylarına göz atalım.

Microsoft Surface Studio 3 FCC’de Görüldü

Güvenilir kaynaklardan gelen bilgiler, Microsoft Surface Studio 3’ün 12 Ekim’deki Surface Etkinliğinde tanıtılacağını ortaya koymuştu. Microsoft, Surface Studio serisinin son modelini yaklaşık 4 yıl önce piyasaya sürmüştü. Şirketin bu seriye uzun yıllardır yeni bir model katmaması oldukça eleştirilmişti. Ancak yeni Surface Studio’nun gelmesi bekleyenlerini sevindirmişti.

Şimdi ise Surface Studio 3, Porject Volterra isimli bir mini bilgisayar ile FCC sertifikasını aldı. Kaynaktaki bilgilere göre yeni Surface, 11. nesil Intel İşlemciler tarafından desteklenecek. En son tanıtılan Surface ise 7. nesil Intel işlemcilerle destekleniyordu. Yeni Surface Studio 3, eskiye göre inanılmaz performans artışı sunacak.

Buna ek olarak Project Volterra isimli mini bilgisayar, aynı sertifika üzerinde görüldü. Snapdragon 8cx Gen 3 yonga setinden desteklenecek olan bu bilgisayar, daha çok yazılım geliştiricilere yönelik bir model olacak. 12 Ekim’de tanıtılacak olan Surface Studio 3, Project Volterra, Surface Laptop 5, ve Surface Pro 9 serisi yoğun geliştirmelerle bizlerle olacak. Yeni detaylar için takipte kalın

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu