Akıllı TelefonAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriiPhoneMobirollerTeknoloji

iPhone 13 Gittikçe Yaklaşıyor Gibi!

Akıllı telefon pazarının vazgeçilmezi Apple yeni bir telefon duyurmaya hazırlanıyor. iPhone 13 lansmanı gittikçe yaklaşıyor gibi görünüyor.

Akıllı telefon dünyasında dengelerin değişmeye devam ettiği şu günler de yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediliyor. Xiaomi 2023 yılında akıllı telefon pazarının lideri olma planı ile hareket ederken Apple’ın tahtı da sallanıyor. 2020’nin dördüncü çeyreğinde sektörü ele geçiren Apple, 2021’in ilk çeyreğinde liderliğin anahtarını Samsung’a tekrar iade etti. Şu sıralar birbirinden farklı telefonlar satışları ile dengeleri alt üst etmeye devam ederken iPhone 13 hakkında sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Edindiğimiz bilgilere göre cihazın lansmanı çok yakında olacak gibi görünüyor.

Önümüzdeki süreç içerisin de katlanabilir iPhone modelleri ile adından söz ettirecek olan Apple’dan yeni haberler var. Yeni telefon serisi ile 12’nci serisini geride bırakmayı planlayan şirket yine adından söz ettiriyor.

iPhone 13
iPhone 13

iPhone 13 Ha Geldi Ha Gelecek

Bugüne kadar pek çok kez haberlerimiz de kendine yer bulan yeni akıllı telefon serisi merakla beklenmeye devam ediliyor. Kendine has akıllı telefon modelleri için Apple A15 SoC işlemci üreteceğini geçen hafta duyuran şirket muhtemelen bu işlemcileri yeni telefon serisinde de kullanacak. A15 SoC işlemcisinin ikinci nesil 5nm N5P işlem teknolojisi kullanarak ürettiğini ifade eden şirket, A14’e göre daha az pil tüketimi sunarken performansı da yüzde 20 oranın da artıracak. 15’nci seriyi bu yılın Eylül ayında tanıtması beklenen şirket yakın da 13’ncü seriyi kaşımıza çıkaracak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu