Akıllı TelefonAppleGeneliPhoneMobiroller

iPhone 14 Pro Çok Narin! Hemen Kırılıyor!

Apple’ın yeni canavarı iPhone 14 Pro için kötü haberler geldi. Bir kullanıcı telefonun kutusunu açarken düşürüp arka bölümü çatlattı.

Satışların başlamasından hemen sonra ilk iPhone’u parçalama fotoğraflarını internette yayınlamak uzun zamandır bir gelenek haline geldi. Bu furyaya bugün talihsiz bir şekilde iPhone 14 Pro dahil oldu. Sahibine göre iPhone 14 Pro kutudan çıktığı anda yere düştü.

Muhtemelen, telefon dikkatsizce paketten çıkarıldı. Şimdilik telefonun hangi yükseklikten düştüğü bilinmiyor ancak cihazın kullanımını etkilememesi gereken küçük bir hasar aldığını fark etmekte fayda var.

Arka paneldeki cam alt kısımda çatladı. Ancak diğer modellere göre bu çatlağın oldukça küçük olduğunu belirtelim. Apple’ın yine cam koruması konusunda çok büyük bir adım atmasa da küçük çaplı iyileştirmeler yaptığı ortada.

Çin’deki Apple Mağazaları şimdiden açılarak iPhone 14 akıllı telefonları satarken, bayiler de sokaklarda büyük bir indirimle iPhone 14’ü bavullarda satıyorlar. Bu yüzden Çin’deki Apple mağazalarına ceza gelecek. Telefonu çok önceden aktifleştirilmesinden dolayı Apple’ın Çin’e karşı duruşu ve tutuşu değişebilir.

4

iPhone 14 Plus’a olan talep düşük , sonuç olarak, bu noktaya kadar verilen tüm siparişler, 7 Ekim’de yapılması planlanan ilk resmi satış gününde teslim edilecek. Türkiye pazarına Ekim ayında gelecek olan yeni modelleri satın almak için zengin olmak gerekiyor. Çünkü fiyatlar ciddi anlamda artmış durumda.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu