AndroidGüncel Teknoloji HaberleriRedmiTabletXiaomi

Türkiye’de Satılacak Redmi Pad 2’nin Özellikleri Sızdırıldı

Redmi’nin ikinci nesil tableti yolda. Redmi Pad 2 ismiyle çıkış yapacak tablete Snapdragon 680 yonga seti güç verecek.

Redmi, geçen yıl tablet pazarına giriş yaptı. Türkiye’de de satışa sunulan tablet, rekabetçi fiyatı göz önüne alındığında fazlasıyla ilgi gördü. Yeni bir rapora göre marka şimdi Redmi Pad 2 ismiyle tabletin devam modelini hazırlıyor. Digital Chat Station, mikroblog platformu Weibo’da Redmi Pad 2’nin temel özelliklerini açıkladı. 

Kaynağa göre Redmi Pad 2’nin ekran boyutu 10 ila 11 inç arasında değişecek. Tablet ayrıca 2K çözünürlüğe ve 90Hz yenileme hızına sahip bir LCD panel ile donatılacak.

Snapdragon 680 yonga setinden güç alacak tabletin arka kamerası 8 megapiksel, ön kamerası ise 5 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Önceki modelde işlemci biriminin MediaTek Helio G99 yer aldı.

Tabletin bir de batarya kapasitesi sızdırıldı. Tablet, 8.000 mAh büyüklüğünde bir pil taşıyor olacak. Önceki modelde de yine 8.000 mAh büyüklüğünde bir pil yer aldığını hatırlatalım. Markadan beklentimiz önceki modelde kullanılan 18 watt şarj gücünün daha da hızlandırılması.

Redmi Pad 2’nin sonbaharda çıkış yapması bekleniyor. Türkiye pazarında göreceğimiz tablet modelde Dolby Atmos destekli dörtlü hoparlör, 8GB’a kadar RAM, 256GB’a kadar dahili depolama ve Android tabletin öne çıkan diğer özellikleri olacak.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Başa dön tuşu