Akıllı SaatAppleGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknoloji

Apple Watch 6 özellikleri belli oluyor! Hiç değişiklik yapmasaydınız!

Apple Watch 6, tanıtımına aylar kala yeni bir özellik ile gündemde. Peki cihaz kullanıcısına neler sunacak ve bu özellik nedir?

Apple Watch Series 5, Huawei Watch GT2 gibi rakipleri karşısında pil ömrü başta olmak üzere özellikleriyle bir çok kullanıcıyı hayal kırıklığına uğratmıştı. Şimdi ise daha iyi bir kullanıcı deneyimini Apple Watch 6 modelinde kullanıcılar ile buluşturmak için kolları sıvamış durumda.

Önümüzdeki birkaç ay içinde tanıtılmasını beklediğimiz ve son zamanlarda çok fazla haber konusu olmayan Watch Series 6, lansmana aylar kala yeni bir özelliği ile gündeme geldi. Duyurusunun büyük olasılıkla, son zamanlar sık sık söylentileri çıkan iPhone 12 ailesinin resmi tanıtımıyla aynı zamana denk gelmesi bekleniyor.

Apple Watch Series 6

Apple Watch 6 yeni özelliği ile karşımızda!

Apple Watch ailesi, 2018’de EKG görüntülemesi ve düşme algılama yetenekleriyle piyasaya sürüldüğünden beri sayısız hayat kurtarmış olabilir. Watch Series 6 şüphesiz çok daha fazla gelişmesine rağmen şirket, akıllı saatinin uzunca sensör listesini ve sağlık izleme araçlarını daha da genişleteceğini söylüyor.

Kandaki oksijen seviyesi ölçümü özelliğinin eklenmesi, Mart ayında ilk kez ortaya çıkan ve Nisan – Mayıs aylarında iki farklı sızıntının desteğiyle güven kazanan bir söylentiyle kesinlik kazandı.

Pulse Oksimetre (nabız oksimetresi) olarak da bilinen sensör sayesinde bu akıllı saat, kanımızdaki oksijen doygunluk seviyemizi değerlendirecek.

Ayrıca, Android uyumlu akıllı saatlerde uzun zaman önce bir standart haline gelen “uyku izleme” özelliğinin de bu cihazla beraber geleceği diğer söylentiler arasında.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu