Akıllı TelefonAndroidGenelGüncel Teknoloji HaberleriMobirollerTeknolojiXiaomi

Xiaomi Çift Taraflı Kaydırmalı Bir Tasarım Patenti Aldı!


Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi çift taraflı bir kaydırmaya sahip olan akıllı telefon tasarım patenti aldı. Geliyor.

Birbirinden farklı akıllı telefon modelleri ile başarılı gidişatına sürdüren Xiaomi yeni gelişmeler ile dikkat çekiyor. Şu sıralar korona virüs nedeniyle bazı ürünlerini piyasaya sürmekte zorlanan şirket yepyeni tabletler üzerinde çalışıyor. İki farklı amiral gemisi niteliğinde tableti karşımıza çıkarmaya hazırlanan şirket, akıllı telefonlarından sonra tabletleri ile milyonlara ulaşmayı hedefliyor. Ülkemizde de piyasaya sürülecek olan iki tablet modeli hakkında daha önceki haberlerimiz de pek çok ayrıntıyı paylaştık. Başarılı şirket bugün yeni bir patent duyurusu ile gündeme geldi.

Aslında şirket daha önce pek çok patenti hakkında bize bilgi vermişti. Ancak bu kadar dikkat çekici bir patent almamıştı. Bu haberimiz de yeni patent hakkında ilk gelen bilgilerden bahsettik. Bakalım yeni patent bizim olduğu kadar sizin de dikkatinizi çekecek mi bekleyip göreceğiz.

Xiaomi
Xiaomi

Xiaomi Çift Taraflı Kaydırmaya Sahip Telefon Patenti Aldı

Edindiğimiz bilgilere göre şirketin sıradaki amiral gemisi çift taraflı bir kaydırma mekanizmasına sahip olacak. İkincil ekranı da bulunacak olan telefon modeli alanında bir ilke imza atacak. Ocak 2021’de başvurulan patent geçtiğimiz hafta onaylandı.  Kullanıcılarına iki yönde çalışan bir kaydırma mekanizması sunacak olan şirket, benzersiz bir tasarımı gözler önüne serecek. Cihazın ikinci ekranı oldukça küçük bir yapı da karşımıza çıkacak. Şık bir tasarım ile karşımıza çıkması beklenen telefonun adı ve diğer özellikleri hakkında ne yazık ki daha fazla bilgi yer almıyor.

Ne Düşünüyorsunuz ?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu